W_NOICE78: Jako ano, ale...
Vsimnul jsem si uz drive - domnivam se, ze obecne ja a ty na jedne strane; Bobash na strane druhe, mixujeme dva ruzne pohledy. Omlouvam se, ze ted mluvim ze Tebe a za Bobashe.
Ja a ty mame pohled obecny "Tesla a CN valcuji EV prodeje" a "na planete lide spise docenuji EV od Tesla a CN". Bobash jede mnohem vice pohled konzervativniho evropskeho zakaznika, nebo proste svuj pohled. Kdy popise "hele vadi mi X, vadi mi Y" a zaroven "to co nabizi Tesla, CN pro me neni dulezite; FSD nebavi, SW update nebavi, klicek v mobilu nebavi, Tesla sentry nebavi, 500HP akcelerace nebavi - rozhoduje pro me draha plynoveho pedalu a tlacitka, jako to bylo vzdycky".
Ten pohled se pak uplne miji a spor je zbytecny. Protoze on a my dva mluvime o necem uplne jinem a druhak i nase potreby u aut jsou uplne jinde. A jako by se on trapil v aute co bavi me, tak ja bych se trapil v aute, co bavi jeho.
Bobash omluvi, snad pochopi - Twl stary Jaguar, hodne bych dal za to, aby se mi takove smrdici nespohlive smesne pomale neergonomicke vrzajici nevycistitelne neservisovatelne zlo (v mem videni sveta) nestalo. Zaroven on si to fakt uzije vcetne vsech (zdravim Doug DeMuro) "quirks and features" - a kdyby si on potreboval koupit ojetou Teslu, az to asi udelal - jenze to by se pak asi trapil, jak ja v tom Jaguaru.
Jestli se ted v Tobe nebo v Bobashovi pletu, tak se Vam omlouvam, ale takhle to alespon vnimam :-)))