• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: vinu na setrvani Breziny fakticky ale nese i Adam Zabransky, Viktor Mahrik a Jaromir Beranek od Piratu, ti dva uz v dozorci rade (a posledni v predstavenstvu) Prazska plynarenska Holding a.s. dnes uz sedi - tudiz disponuji nejakou relevantni pravomoci. Dal je to zodpovednost vedeni holdingu - a tedy i tech, co si tam i Pirati dosadili. Je snadne hazet vse na Chabra, ale co pro odvolani Breziny podnikli lide, ktere si tam dosadili Pirati... je velmi snadne to hazet na jednoho radniho, ktery v organech celeho holdingu vubec nesedi - a u toho naopak mlcet o (spolu)zodpovednosti Piratskych nominantu v organech predmetne organizace. To mi rekni, co tam teda ti tri "experti" od Piratu delaj....
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Radní Chabr strikes back proti Hřibovi. Je to dlouhé, jak týden před výplatou a zamotává se do tři vysvětlování přes sebe a omlouvá, proč ještě nezvládl odvolat Brezinu (čímž přiznává, že tam Brezina je, což jeho elektorát upřímně netušil :)
    https://www.facebook.com/jan.chabr.radni/posts/828173887550654
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    LINKOS: smazal jsem ho, dostal jednou varování, příspěvek byl výkřik do tmy, navíc s nicneříkajícím obrázkem, tohle ani nemělo smysl dávat do druhýho auditka
    PUBLICURINATION
    PUBLICURINATION --- ---
    LINKOS: se smazal asi sam
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    NECROMAN: hele LINSOS si mě dal do ignore, nebo ste ho smazali? A to jsem mu ani nenapsal, že to je idiot jak jsem původně chtěl...
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    „Komunista“ Hřib versus „svatý“ Pospíšil. Praha se zas hádá, trapné a ubohé
    https://nazory.aktualne.cz/...s-svaty-pospisil-praha-se-zas-hada/r~c420927c5f6711e9819e0cc47ab5f122/
    Stačí málo, a už nejde o pražské bydlení, nýbrž o spor "kdo je větší syčák", "kdo je komouš", "kdo je horší". Přesně tohoto jsme doufali být ušetřeni, máme toho v Praze i jinde plné zuby. Pospíšil si pražskou hádkou v eurovolbách nepomohl, primátor zas nepomohl Praze. Pravda je sice spíš na jeho straně, ale koho to zajímá? Hádka tohle všecko přebije, voliče ty spory vytáčí.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    NECROMAN: to je vec uhlu pohledu. ja uz sem starej duchodce, videl sem ledasco a podle me sou to levicovi kluci, co jeste nedavno bojovali proti radarum a zlu v podobe nadnarodnich korporaci....
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    VYHULENY_UFO: naštěstí Piráti nejsou levice, ale středová strana :)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: je to dost silený co? levice v cesky republice vyhrava a komunisti, ano, pirati a cssd by dala pohodovou ustavni vetsinu. no vlastne tu socialni demokracii jste meli na vezenskym autobuse, takze bez ni by to slo taky. a vsechno by bylo. referendum, odklon od nato a usa, nepodmineny zakladni prijem by se komunistum taky libil....
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: na tom jsou boží ty odkazy pod tím otevřeným dopisem, včetně odkazu na echo24. Proboha, vždyť oni chtějí odvolat lidi, které tam dosadila Krnáčová!

    „Bylo to na návrh dozorčí rady vzhledem k tomu, že se blížily volby a očekávala se možná nestabilita. Odůvodnění bylo takové, aby se toto období nějakým způsobem překlenulo a nenarušilo to chod firmy,“ řekl deníku Echo24 Miroslav Vránek, jehož kombinace funkcí je pozoruhodná. V jedné osobě je člověkem, který má z pozice člena dozorčí rady hlídat představenstvo. Zároveň je ale z pozice mluvčího a šéfa odboru zaměstnancem představenstva.

    Piráti tedy doslova citují kritiku, kterou na tuhle dozorčí radu ještě před pár měsíci zaútočil silně pro-ODS plátek :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: no spíš narážím na to, co mi Google napíše na query "průhonice Babiš" na prvním místě:
    Když se v Průhonicích uvolní jakýkoli lukrativní objekt či pozemek, vždy je tady jeden mocný a movitý kupec - místní občan Andrej Babiš.

    Ale jinak ano.. z hlediska politické odpovědnosti by se to pak asi jmenovalo Hřiboida :-) byla to samozřejmě nadsázka...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: po vzoru Chalupoidy z Prahy 6 navrnou Pirati trasovani metra, ktere do dejin vejde jako tzv. Hriboida? ;-)
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    XCHAOS: jen at tweetuje, ona ma vetsina lidi pomalejsi mysleni, nez mam ja, takze potrebujou vic informaci, aby pochopili s jakejma bolsevickejma kretenama ma spolecnost co do cineni.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DANYSEK: Možná z toho ještě bude nějaké to metro D až do Průhonic, z tohohle :-/
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    VYHULENY_UFO: je dobry, jak problemy prazske magistratni koalice a mistniho zastupitelstva resi poslanci... asi Pirati fakt nemaj moc lidi, kdyz musi poslanec Ferjencik resit to, co se v Praze deje... namisto aby resil problemy celostatni politiky, kterych je taky dost :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    VYHULENY_UFO: no jo, po Trumpovi a Elonu Muskovi máme dalšího kandidáta na to, aby mu radši někdo zakázal tweetovat :-)
    [ XCHAOS @ Věci Veřejné - Byl to apríl, ale dvojitý. Jinými slovy, apríl z mé strany. ]
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    Je neskutečný podrazák, zaútočil Pirát Ferjenčík na šéfa TOP 09 Pospíšila - iDNES.cz
    https://www.idnes.cz/...-pospisilovi-koalice-praha-byty-pirati-top-09-stan.A190414_112137_domaci_kop

    14. dubna 2019 11:51, aktualizováno 11:51
    Na lídra TOP 09 Jiřího Pospíšila zaútočil ostře poslanec za Piráty Mikuláš Ferjenčík. „Největší a řekl bych že jediný podstatný problém pražské koalice je to, že Jiří Pospíšil je neskutečný podrazák,“ napsal na Facebooku. Věří, že koalice obou stran vydrží do eurovoleb a potom si Pospíšil vybere, na které židli chce sedět. Pospíšil se ohradil.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Filip v ČLR jako představitel státu, strany, nebo státo-strany? - Sinopsis
    https://sinopsis.cz/zelezo-a-papiry-nova-kominterna-za-zachranu-huawei/
    Po návratu Filip ve veřejnoprávní televizi a rozhlase výslovně popřel, že by existoval článek 7 zákona o státní bezpečnosti (čínské znění zde). V televizi interpretoval celou záležitost jako konkurenční boj mezi technologickými firmami, a dalšího hosta pořadu, pirátského poslance Jana Lipavského nazval “ideologickým hlupákem” a “neoliberálním anarchistou”.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: 6:3... sest lidi dosazenych soucasnymi koalicnimi politiky na Magistratu a neohlidaj ty tri z rad zamestnancu? Tak to toho tam smrdi o dost vic, nemyslis? :-) Chapu, Wagenknecht asi nema tolik casu, aby to resil a budu-li parafrazovat slova Ivana Bartose, tak asi i Piratum dochazeji kompetentni lide... kdyz musi sve senatory vysilat jeste do dozorcich rad ;-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam