XCHAOS: ja se obavam, ze i kdyby vsichni uzivatele NYXu hypoteticky tobe hodili svuj preferencni hlas, tak to zdaleka nebude stacit ani na toho Pospisila. Ja za tvuj neuspech fakt nemuzu :-)
XCHAOS: 18,88 versus 19,12 %... to moc rozdil mezi ODS a Piraty nedela. Absolutne vyjadreno, jde o rozdil pouhych 840 hlasu v ramci cele Prahy. Kdyz se skrz Prahu podivas na vysledek TOP09 a jejich 20,74%, tak Pirati naopak prohrali - tam uz o 5588 hlasu, sam Pospisil tu dostal pres 10 tisic preferencnich hlasu - ktery Pirat tohle ma? (
dalsi je, Niedermayera nema zdaleka nikdo). U Piratu lidi hodne volej stranu jako takovou a vesmes pro ne neznamy jmena, u ODS i TOPky je na preferencich hlasech hodne videt, ze tam hodne delaji konkretni osobnosti.
Za me je to celkove v Praze dost vyrovnany a situace se oproti komunalu moc nezmenila, zejo - zadna vyrazna porazka ani vyhra nikoho se tu nekona, vyraznou prevahu nema nikdo. ODSka se po solidnim padu naopak dlouhodobe - i v Praze - pomalu hrabe nahoru. Moc nechapu tvuj jasot pri tak malych rozdilech...
NECROMAN: ODS si polepsila prave o dost... meli jen dva europoslance. Kdyz to srovnas s predchozima volbama, tak komunisti ztratili dve kresla, TOPka 1, socani 4, cernoprdelnici jedno, SSO jedno.. a vystridali je Pirati, dva novii za ODS, dva od Burese a dve pitomiovy hnedky. Je otazka ze ktere konkretni skupiny odpadliku z europarlamentu teda Pirati hlasy vlastne vybrali ;-)