XCHAOS:
Před každým pondělním RP se mi svírá žaludek. Dostal mě do stavu, kdy se klepu a zvedá se mi žaludek kdykoli s ním přijdu do kontaktu.... Z jeho nátlaku a způsobu komunikace se mi udělalo špatně a musela jsem odejít z místnosti.... + .... Takže dokud se jeho řvaní a vyhrožování týkalo mě, tak mi to nějak moc nevadilo.... Co mě ale extra štve, pokud volená vedoucí odboru vyběhne s brekem ze zasedání nejvyššího exekutivního orgánu strany a zhroutí se na chodbě, protože jí tam někdo šikanoval. - jo, to je skutecna znamka diplomatickeho a konsensualniho jednani JM ;-)
DRZEEF: Nepřekvapuje mě, že mi jako místopředseda místopředsedovi
vyhrožoval, že pokud se budou řešit výběrka v Praze, začne řešit výběrka v EP. Jakože ne jen ta s Davidem Wagnerem, všechna. Nepřekvapuje mě, že mě obviňuje z konspirací, protože neuplatňuju vůči svým asistentům metody “nekritizuj stranu nebo Tě vyhodím z práce”. Jsem za těch 2,5 roku zvyklý, že prostě to mentální nastavení je jiné. Moji asistenti ode mě ohledně vnitrostranických věcí slyšeli doporučení “dělej si co chceš, já Tě za to trestat nebudu”.
...docela by bylo zajimavy vedet, proc Michalek Peksovi vyhrozoval ;-) Ze by ty vyberka v Praze nebyly tak cisty, jak se tu vseobecne snazi nekteri tvrdit? :-)