• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KEB: jediný, co mě na tom vysírá je, když se relativně příčetný jedinci zas a znova snažej naskočit na tenhle vláček jakožeproblémů, kterej řídí tyvole mašinfíra, co se fotí s Pinočetem, ale kryptokomunismus vidí ve špatný barevný kombinaci srdíček... furt dokola jak u blbečků na dvorečku, naposled to bylo s tou trojkou/čtyřkou na hotelu, co twitter dřenil měsíc, načež frajer z ODSky rovnou zastřelil manžu, a všichni to přešli pochvalným mlčením.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEB: Mluvíš z cesty tyvole. Mě to nevysíra, za ty roky už jsem si zvyknul na to, že co je pro autentické konzervativní pravicové boys naprosto normální, si nikdo jinej dovolit nemůže. Je uplně fuk o čem se zrovna píše, je to pořád dokola to samý.

    Protože všichni tihle ODS boys nejsou demokraté nebo dokonce humanisti. Ne, jsou to frustráti, kteří ve svém životě jako jedinou hodnotu vidí majetek. Jakákoli jiná hodnota je komunismus, pochopitelně.

    Takže ne, nevysírá mě to. Ale vyjádřit se k tomu můžu.
    KEB
    KEB --- ---
    OMNIHASH: tvá metafora hovnem nefunguje. Mělo by tam být, že když si politik tak si na tebe ti druzí rádi vystřelí.

    No a když si ke všemu politik, co jim náboje sám podává, tak si nestěžuj.

    Hezky vás to tady vysira, jen co je pravda, ale obávám se, že se zlobíte na špatného mexikance
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KEB: pokud si politik, tak si na tebe někdo rád uplete bič, i kdyby měl bejt z hoven... a tohle je tedy řádně uležená hnědka, to je jak odhalování kryptofašistů v červeným trpaslíkovi. Chápu tu snahu piráty v něčem vymáchat, ale chtělo by to trochu větší ráži, než tři srdíčka na twitteru.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Takovej Palička (teď si nejsem jistej, jestli ho pase ODS nebo TOP, ale ono je to ve finále jedno) se veřejně hlásí k Pinochetovi, ale to je v pořádku. To bude asi ta konzervativní pravicová legrace. Haha, budeme házet levičáky z vrtulníku, to je prdel. OVB do toho!

    Ale běda jak si holka dovolí někam dát srdíčka tyvole. Jste ubožáci a frustráti.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    Tenhle fenomén mě fascinuje.

    Libovolnej politikz ODS se vyjadřuje jak nágl nebo rovnou rasista a je to v pořádku, nikoho to nezajímá. Politička z Pirátů dá někam nějaký barevný srdíčka, vezme si zelenou mikinu a najednou je z ní sponzor Hamásu.

    Jsem rád, že mám jenom černý hadry. Zelená mikina je najednou očividně ideologicky nevhodná.

    A ano, je to uplně stejně debilní, jako když se dezoláti pohoršujou nad libovolnou kombinací modré a žluté.
    KEB
    KEB --- ---
    OMNIHASH: pokud jsi politik, a dáváš na sítě blbosti, který vyvolávají takovouhle smršť, tak je otázka jestli to děláš dobře.

    A jak psali podemnou control damage připomínal výmluvy skolkovyho děcka, což vyvolává kladnou zpětnou vazbu.

    Klidně si z toho dělej prdel, ale uškodila nejen sobě, ale i pirátům jako straně. Je to dobře? Prospěje to něčemu? Stály ji ty priblbly srdíčka za to, ať už měly znamenat cokoliv?
    OMNIHASH
    OMNIHASH --- ---
    KEB: armáda lidí na twitteru je něco jako my internetová elita z nyxu?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    KEB: Myslíš tu armádu kinderodsáků? Já narozdíl od tebe Adélu znám osobně a zahraniční vztahy jí extra nezajímaly
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    KEB: to celkem zřetelně vidím, ale proč brát ohledy na dav s pochodněmi? i kdyby nakrásně chtěla přát svobodu a demokracii palestině tak v čem je problém? tamnímu regionu by to jen prospělo

    (nejsem s piráty spojen jinak než že je volím, takže reprezentuji pouze sebe)
    KEB
    KEB --- ---
    MEMNON666: ta armáda lidí na Twitteru by s tebou nesouhlasila a mně je to celkem sumak, já ji nevolil v mém obvodu není a jestli vás budu volit v budoucnu je otázka.

    Akorát se střílíte do vlastních nohou a navíc takhle kokotsky
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    ATROPOS:, KEB: lide co ve vlajce Pisku viděli ukrajinskou byli k smíchu, zde to vidím na obdobné schéma
    KEB
    KEB --- ---
    MEMNON666: Adéla se tomuto tématu nijak nevěnuje, takže to nic neznamená - ok, sebe jsi přesvědčil, ale tahle hra se hraje jinak

    Btw Gregorová se taky nevěnuje obraně a proto se z failovala s vojackem a f35. Je dobře že se ztrapnila, protože se IMHO akorát snažila vládě mydlit schody a tím mě sere dlouhodobě.

    ATROPOS: já mám chuť si zlomit ruce kdykoliv si uvědomím, že jsem pomohl k moci STANu. Protože to co předvádí, to je festival nekompetence a diletantismu.

    Doprdele zase jsem se nasral 😭
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    MEMNON666: OK. Shodneme se, že se neshodneme. To že by byla až tak mimo a nenapadlo jí to, mám problém přijmout jako věrohodné vysvětlení. Mě tahle česká disciplína "vtipné pomrkávání" tak nějak dost sere.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    ATROPOS: https://twitter.com/ZuzkaKlusova/status/1726148028107542763
    Tak ještě jednou, Adéla se tomu tématu nijak nevěnuje, nechápu jaký by mělo smysl svůj názor a případnou podporu Palestiny schovávat do přiblblých šifer? Jak znám Adélu i Janku, pokud by chtěly podpořit Palestinu, tak to udělají veřejně. Adéla není ani členka strany. Tohle je normální hon na čarodějnice, kdy si člověk už fakt začíná říkat, jestli jako společnost nemáme problém. Řekla, že to takto nemyslela a my tady 2 dny trávíme tím, že tvrdíte, že to tak myslela a myslela a myslela. A to pomíjím, že mít soucit s lidmi v Palestině fakt není něco na veřejný lynč. A opakuji nikdo z Pirátů nikdy nepronesl nic, co by jakkoliv upíralo Izraeli právo se bránit.
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    MEMNON666: Skládat srdíčka do národních nebo jiných "klubových" barev je twitterovský úzus. Že se barvy "klubu" berou jako vyjádření postoje? Tímhle snad po x letech na twitteru nikdo být překvapený nemůže.

    Nemám ani tak problém s tím, že 17. listopad "slaví" jinou agendou. Mám problém s opravdu infantilníma výmluvama.
    PODFUCK
    PODFUCK --- ---
    ATROPOS: Nerad se opakuju.
    MEMNON666
    MEMNON666 --- ---
    ATROPOS: v českém prostředí jsem zatím kádrování podle srdíček nezaznanenal, proč by s tím měl kdokoliv počítat?
    ATROPOS
    ATROPOS --- ---
    PODFUCK: ...mě je poměrně jedno o jakou výmluvu se jedná, jestli o výmluvu paní senátorky nebo jejího stranického kolegy. Akorát mě celkem sere to, že představitelé strany které jsem volič, se chovají jak malá děcka. Sorry, že jí nenapadlo, že by si to v současném kontextu někdo mohl takhle vyložit? Tak nevim, jestli je horší tenhle level tuposti, nebo neschopnost si stát za svým názorem.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Barvy Palestinské vlajky: Červená, černá, zelená, bílá. Jednu odebereme, zbyde: červená, černá, zelená = podporuješ teoristy z Hamásu.

    Je stejná úvaha jako:

    Barvy Čínské vlajky: Červená, žlutá. Jednu odebereme, zbyde červená. Pošleš ❤️ = jsi pročínský agent.
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    KAMAHL: Ten level retardace diskuse kolem tri barevnych svastik by byl mozna jeste vyssi.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Ten level retardace diskuse kolem tří barevných srdíček je over 9000...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam