• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    XARGH
    XARGH --- ---
    CAIDEL: uvadim, co zanechalo nejvetsi skody ;)
    plus totalni sebeastrednost a falesnej budhismus
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    XARGH: Spíš LSD a všechny tebou uvedené věci (LSD někde sama uvedla).
    XARGH
    XARGH --- ---
    CAIDEL: to neni LSD, to je kombinace stimulantu, chlastu a barbituratu
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    DOCKINEZ: Se poptám kámošky co v těch službách dělá, jestli si umí poradit i s podobnými LSD induced situacemi (tak nějak předpokládám, že drtivé gro jejich práce bude trochu jinde). Vlastně mě to i zajímá.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    CAIDEL: Jako souhlas s dvojím metrem, akorát teda s drogovými excesy gynekolog obvykle nepomůže, tudíž je to útok trochu mimo.

Kdyby ji poslal k adiktologovi, bylo by to korektnější a přitom na komoru.
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    XCHAOS: Jako sorry. Tuhle jednu větičku řešit a celé desítky příspěvků zdrogované výlevy PULNOCI neřešit... je dvojí metr jak svině.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JVMLOK: dáš si přes svátky pauzu, s dovolením. k tomu, že by sem neměli psát v příliš rozevlátém stavu mysli, musí všichni účastníci debaty dospět nějak sami - tvoje rady to spíš zhoršej.

Hezké svátky všem.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    XCHAOS: jakoze autocenzura nebo ztrata poteseni z mistni osvicene diskuze? Myslim ze precenujes svuj vyznam. Do your worst.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JVMLOK: smažeš se, že jo? protože jestli to budu muset udělat já, dostaneš tu ban.
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    XCHAOS: Tady je potřeba spíš gynekolog
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: ne, kickstarter přenechám jiným, nebudu tam konkurovat. já si myslím, že trollologie si zaslouží být regulérní podporovaný obor. Trochu jsem si sliboval od Pirátského institutu, ale popravdě, tam jsem nedostal žádný jasný návod, jak bych se mohl zapojit (videokonference mě moc neberou, já radši písmenka...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Legalizing Marijuana Led To 'Immediate Decline' In Opioid Overdose Deaths In U.S. States, New Research Concludes - Marijuana Moment
    https://www.marijuanamoment.net/legalizing-marijuana-led-to-immediate-decline-in-opioid-overdose-deaths-in-u-s-states-new-research-concludes/
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: vem to přes kickstarter a slib lidem limitované klíčenky s logem projektu, to se chytne 😉
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: podstatné není přesný pravopis, i když máš pravdu, správně je to asi trollolog. Důležité je, jestli by na to nešlo třeba získat nějaký grant, nebo tak něco. Hledám nějaký způsob financování české Fediverse ve velkem a grant na výzkum trollingu by byl dobrý krycí záměr.

HONCKA: ale ne.... to je starý
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: nebylo by lepší "trollolog", případně vylepšené "trollollog" ;-)
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    Někdo řekl trololo? :)
    Trololo 10 hours
    https://www.youtube.com/watch?v=TJL4Y3aGPuA
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: trololog, ne trololo!
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    XCHAOS: prvni cesky trololo, rikas? :)

to urcite ne, tech bylo. a taky nejsi trololo
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEB: nekrm prosímtě trolly (ani trollky). To ti radím jako přední český trololog.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    KEB: LSD
    KEB
    KEB --- ---
    PULNOC: že jsem sem vůbec lezl 🤣 ale když už jsi tady mám dotaz. Na čem to frčíš to musí být strašný shit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam