• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    YBUKO: Coz tak skvele vyslo s Ferjencikem, ze uz je zas "novy leader a odborník", ze
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    YBUKO: To asi jo. Například nechápu Mikyho. Posral co mohl a pořád má o něčem rozhodovat? WTF? Bejt to ve firmě, tak už je odejit nebo odloženej někam, kde nemůže škodit.
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    GAARQ: to je ale pořád jen pár stejných lidí, kteří tam dělají stále stejné megachyby, protože takoví prostě jsou a budou. Stačí je "jen" odsunout dozadu a Piráti se můžou uzdravit.
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    KEDRIGERN: máte nějaký psaný interní etický kodex se sankcemi? to i ten barbossa měl pirátský zákon, i když jak pravil, byla to spíše doporučení než pravidla.

organizace, která nechce podlehnout excentrickým tlakům svým členů, se bez něčeho takového neobejde. s velkou mocí musí přijít i velká zodpovědnost, abych citoval jinou zajímavou postavu.

michálek mě za ten post viset za koule v průvanu, mark my words. škoda už nastala a bude se horko těžko napravovat. i pro mě už začínají být piráti takhle obtížně zkousnutelní a to, věční bohové, netuším, koho jiného bych volil...
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEDRIGERN: Tak snad má nějakou sebereflexi, ne? Zrovna Pirát se bude opírat o "startrekisty" tyvole. To je fakt tak blbej nebo je to jen psychopat?
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    FRK_R23: Souhlas. Jen to prostě vždycky škody nejdřív napáchá. (Z podstaty věci nemůžeš řešit post před odesláním, pokud nemášj nějaký cenzůrní proces) A žádné řešení není dobré. Prostě smutno :(
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    KEDRIGERN: Tak jestli Michálek znovu nekandiduje, tak je to za mě v pořádku.

A promiň, ale rogue postování Michálka zkrátka prezentace strany je. Navíc u někoho, jako je on. To přece není nějakej no-name post z fóra.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    FRK_R23: "Pokud se ale PS chce prezentovat lidma a postama jaký dělá Michálek, tak beze mě.¨" Jsem dost přesvědčen, že strana nic takového nechtěla. Problém je, že poslanec, co napíše naprostou šílenost je magnet na media. A nezabráníš mu v tom. Zároveň on už nekandiduje.
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Na to fakt seru, pro mě se tímhle Michálek stal naprosto nevolitelným. Jestli má opravdu zapotřebí se otírat o bývalé spolustraniky a navíc ještě takhle kokotským způsobem, tak je to ještě větší ubožák, než jsem si myslel.

Je pro mě fakt těžký Piráty dál podporovat, když se strana zbaví lidí jako Janka (která je dle mého názoru velice fundovaná v otázkách PML a závistlostí) a dál tlačit jedince jako je Miky (kdy udělal naposledy něco užitečnýho, kromě toho že dokázal posrat kampaň?) a nebo tady psycouš Michálek.

Kandidatura Hřiba mi přišla jako dobrej nápad. Podle mě se v Praze snaží, tak jsem nějak předpokládal že podobně nastoupí i na celostátní politiku.

Pokud se ale PS chce prezentovat lidma a postama jaký dělá Michálek, tak beze mě.¨

YBUKO
    YBUKO --- ---
    CHORCHE: na tomhle je smutné, že právě tenhle mindset připomíná víc ty bolševické metody než nějaký jeden výkřik o startrekismu.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: ano. A právě proto je to virální. Kontroverze způsobuje viralitu. Je to virální jak mezi příznivci Pirátů, kterým je "na blití", tak mezi kritiky a odpůrci, kteří se tím dobře baví. Tohle je realita sociálních sítí. Vyvinulo se to trochu jinak, než jsem čekal, navíc je to pod centrální kontrolou (před čímž jsem varoval od začátku, ale prostě decentralzované metriky budou manipulovány jedním způsobem a centralizované zase jiným...)
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: To si asi špatně rozumíme, mně je na blití z toho obsahu a formy.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: jinak kdyby ten post nebyl debilní, nestane se virální. Tohle je mediální realita dneška. Nikdo neumíme tak geniální a současně obecně srozumitelný obsah, aby se stal virální díky své genialitě, takže se virálnosti dosahuje odrzlostí a srozumitelností masám.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: ano, "noví odborníci" :-) jestli to nebyla spíš recese, říkám si..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    XCHAOS: Mě teda celkem dorazil ten Michálkův post.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Tak začínám uvažovat, jestli ještě po tomhle má smysl zůstávat....
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    XCHAOS: dle o čekávání, ale vlastně nic moc... pár koblih a dezošů si juchne a to je tak vše
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    „Ubohost!“ U Pirátů to vře, do Michálka se pustily Bartošova žena i exposlankyně | Blesk.cz
    https://www.blesk.cz/clanek/zpravy-politika/808800/ubohost-u-piratu-to-vre-do-michalka-se-pustily-bartosova-zena-i-exposlankyne.html
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    ZAPPO: to je spíš zrecyklovaný hnůj (Michálek, Miki F)

STAROJDA: piráti měli někdy fakt seriozní kampaň? s Ježíšem, nebo pinkárou, nebo kdy? teď už jim po vládním angažmá neprojde ani Pusťte nás na ně!
    Hřib mě občas trolí, ale tak nějak to chápu, aby byl vidět... u těch Michálků a Mikiho F. nechápu nic - akorát mi najel ten Michálkovo tweet noc před vykopnutím Bartoše - poučení? žádné, bude to furt ta samá zpovykaná píča s nulovou sebereflexí
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Za mě jsou teď Piráti ve fázi, kdy se musí stát relevantní pro média (standardní i sociální). Zatím mám pocit, že tam vede (na podobné úrovni) Stačilo a Motoristi. Takže to je asi zdrojem různých dobrých i horších (a cringe) postů a výkřiků. Útoky na Stačilo a Motoristy tomu taky odpovídají.

A za mě ok. Cokoliv, co aktuálně zvýší relevanci Pirátů. Seriózní kampaň (snad) přijde později. Zatím je do voleb daleko a hrajeme o pěnu dní.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam