FRK_R23: já polemizuju rád, tím se můžu občas posunout, nebo dozvědět něco dalšího, či co já vidím špatně
reagoval jsem na vesnici, ta mnou zmiňovaná 135 obyv. ale nějak si teda nejsem jistej, zda bejvaj billboardy v Klatovech (23k obyv.)
lokál piráti RIP od komunálu, tzn. 3 roky a už i tam se to rozdrolilo do jinejch part - takže tady s nějakými dobrovolníky moc nepočítej
Piráti Klatovyhttps://www.facebook.com/pirati.klatovya ti dobrovolníci (viz pár postů nedávno tady) prostě chybí a na billboardy nejsou prachy, TikTok necháme Aleně...
krom toho si myslím, že tady se moc nejezdí ani z Plzně, nebo tak. max 1x na hoďku. to tady ty různé Kovářové válcujou jinak teda
stejně jako Ruda z Radnice, 2 měsíce sype denně nějakou papalášskou sračku na FB a objíždí všechno, od včele, přes hasiče s novou cisternou, po blbosti na mostě. do toho Zpravodaj a teď maturanty na Radnici pro vízo, prvovolič taky dobrej
tahle křivá soutěž mi přijde hrozně znevýhodňující a lehce mixlá nákupem voličů (koncerty na námku v létě zdarma...)
no a pak tady máš IB... kytka do vlasů, harmonika a rasta vege... ti nevim, hodil bych tam 20ku do futrálu a šel dál (ale opět, nelze na to koukat tou mou klíčovou dírkou vykuka na úrovni statistické chyby - třeba to funguje na jiné)