• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    KEDRIGERN: tak Ceskoslovensko porusovalo zbranove embargo OSN uz v r 1948, kdyz pasovalo bombardery Boeing pro uskutecneni prvni Nakby, takze papertrail mozna budes hledat marne.

Jak rekl Petr Fiala na otazku hloubky sve viry, "jsem radikál".
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    Tak docela jistě víme, že to nikoho nezajímalo v momentě schvalování. V podkladech si to nevybavuji. Možná proto, že jsem zrovna danou vládu neviděl já, možná proto, že tam Ivan nebyl... Technicky to také může být něco jako, že se to dává pro infromaci a vláda by to aktivně musela zvednout a vetovat, kdyby to chtěla řešit. Přemýšlím zda by to mohlo být v režimu. To pak v programu není a u toho jsou jen ministři a úředníci, co tu agendu řeší.

U Lipavského není těžké odhadnout jak případně hlasoval.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VOYTEX: Exporty povoluje afaik MPO, ale priznam sa ze ten proces nepoznam nijak detailne, a mozno to ide aj cez vladu v nejakom momente. Mas zarucene info, ze sa pocas piratskeho angazma na vlade nieco take schvalovalo? (mna by to zaujimalo osobne tiez, ak by to tak bolo, ale nejak nevidim coho sa chytit)
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    NIEKT0: tak videl jsem v rocence institutu pro vyzkum miru iirc, ze CR vyvezlA behem poslednich let zbrane IL za desitky milionu USD. Exporty povoluje vlada. Pirati v ni byli prvnich 11 mesicu konfliktu.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    VOYTEX: co/kde/kedy?
    VOYTEX
    VOYTEX --- ---
    Zverejnite uz, jak hlasovali piratsti ministri v bode exportu zbrani do Izraele?
    Nebo cekate, ze tuhle vec vysedite. (No, prenesene vlastne mozna ano :))
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    SPIKE411: virální to je, účel to plní...
    SPIKE411
    SPIKE411 --- ---
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    XCHAOS: spis se diva na Jana Spacka
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    KAMCZA: dexter vibes? :)
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    DOCKINEZ: žereme čokoládu, ale jinak souhlas :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NIEKT0: koho dnes zajímá zpackané DSŘ, včetně toho jestli a jak moc zpackané bylo. Máme tu počítač VLQ a na ten je vidět skrz prosklenou zeď ze zasedačky!
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    XCHAOS: Zabudol si tam dopisat predseda DR OICT, a poradca pri vyvoji DSR, a pritom take uspechy...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KAMCZA: ano, přiznám se, že duševní svět dnešních prvovoličů je mi vzdálený. Zeptám se synovce, zamýšlí studovat politologii (a pak že Fiala nikoho nedokáže inspirovat!)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Hmm, hmm. Nevolím ve Středočeském kraji...
    @michalblaha.cz on Bluesky
    https://fed.brid.gy/r/https://bsky.app/profile/did:plc:b4ryybeyqaibhb4d5ksvwsz3/post/3lzlir4hjxs2g
    KAMCZA
    KAMCZA --- ---
    NECROMAN: nevím jestli to byl záměr, ale těmi brýlemi a tonalitou, mi to přijde jak fotka filmového/seriálového sériového vraha.

Za mě not bad.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    NECROMAN: Je to naprosto perfektní a bezchybná fotka stejně jako je celá kampaň pirátů (včetně všechy výkřiků) naprosto perfektní a bezchybná a kdo tvrdí že ne je voják IDF!!!!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    FRK_R23: to by byly plastový brejle, i když nevím jaká barva..
    FRK_R23
    FRK_R23 --- ---
    DOCKINEZ: tak piko no :]]]
    ALESH
    ALESH --- ---
    XCHAOS: ja v kontextu “strana bez korupce” chapu tuhle image ironicky. On je tak i na dlasich materialech?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    DOCKINEZ: žlutoranžový brejle ovšem neznamenaj nic, to byla moje popkulturou poznamenaná iňťoušská asociace. Pro prvovoliče jsou to prostě cool žlutooranžový brejle, co nejsou plastový, hmm, takže jako asi seriozní? Nevím, dál :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam