BRAMBOROVY_KRAL: Tak to se uvidí. SPD ve vládě dle mého na 90 % nebude. Prezident říkal, že nejmenuje nikoho kdo by zpochybnil naše členství v EU a NATO. Jestli budou Autisti ve vládě je teď na Babišovi. ANO má 80 mandátů, takže taky musej udělat dohodu. Ani s Autíčkama ale nedají 101. Když jsem ten výsledek viděl, tak mě jako první napadla menšinová vláda. Uvidíme. Upřímně řečeno si nemyslím, že novou vládu se podaří sestavit ještě letos. Je to samozřejmě jen moje domněnka.
Autíčka chtěli do sněmovny, tak tam jsou. Teď je to na nich. Na všechny z nich bude strašně vidět a ačkoli nás v tomhle volební odbobí asi čeká další boj o ČT, tak ostatní média na nich nenechaj nit suchou. Což je samozřejmě naprosto v pořádku. Rád bych si myslel, že je čeká podobnej osud jako například svého času Věci Veřejné. Co si budem, mají jedno téma a to je na reálnou politiku dost málo.
Tahle parta mladejch Klausovců nemá ani program, na stránkách jsem našel jen
Základní ideová východiska. Nečetl jsem to celý, ale je to blábol na úrovni špatný práce studenta prvního ročníku oboru automechanik (nic proti automechanikům, já si auto třeba opravit neumim). Chci tím říct, že fotit se s Borisem Šťastným a Kikinou u autíčka je jedna věc, ale dělat reálnou práci ve sněmovně je něco uplně jinýho.