popis | Zdravím všechny, ráda bych se s vámi podělila o svůj příběh.
Měla jsem poměrně normální dětství, spíš bych řekla i výborné. Bohužel dnes se na to tak nedívám. Má matka, matka i mé nevlastní sestry, nás šíleně terorizovala. Pamatuji se na chvíle, kdy ji bila hřebenem. Vše mi došlo až když jsem se dostala na gymnázium (původně jsem chtěla jít na přírodovědné, nebo literární, matka ovšem prosadila svou a já šla na gympl tam, kam chtěla ona). Matka mi začala diktovat vše tak, jak chtěla a když nebylo po jejím, následovalo kruté bití. Vybavuji se jedno, kdy mi rozbila obroučky od brýlí a obvinila z toho mě samotnou, prý si za to mohu sama.
Ve 14 letech mě znásilnil jeden muž, který mě napadl cestou z tréninku domů. Svěřila jsem se mé matce, ale ta mi řekla, že chodím oblečená jako děvka, tak se nemám čemu divit, Tento akt nenahlásila a nikdy se neřešil.
O pár měsíců později mě přejela tramvaj, tramvaják trpěl spánkovou deprivací a odmítl se s ní léčit, i přes léky a živé sny jezdil dál. V mém případě usnul "za volantem" a přejel zastávku o několik desítek až stovek metrů.
Málem jsem přišla o levou nohu a jen díky pětileté snaze doktorů a operací dnes mohu jakž takž fungovat jako normální člověk, nicméně dodnes mám s nohami problém a nemohu se naplno věnovat tomu, čemu bych chtěla, Mám omezené možnosti cvičení z hlediska jizev kontrujících přes svalovinu, i diet z hlediska odvápňování kostí.
Několik let běželo vše podle normálu. Já byla stranou kolektivu, byla jsem ta s knížkou a o většinový život jsem neměla zájem. Smetla mě až nová práce v IT firmě, kde jsem byla zodpovědná za mnohá rozhodnutí. Začaly se mi vracet zlé sny o tom, že padám z okna a pamatuji si své umírání. Opět padám pod tramvaj a vše si prožívám znovu a znovu.
Tato situace nastala čerstvě po rozchodu s bývalým partnerem, který odhalil mé slabé místo, požaduje po mně peníze z bývalého vztahu a vydírá mě kontakty na oddělení pohledávek.
Jsem nyní čerstvě po hospitalizaci na psychiatrii s depresivní poruchou v těžké fázi a atypickou anorexií, kde mě mentálně držel nad vodou místní kaplan,
Máme listopad a mně stále nepřišla nemocenská od května. Nemám na nájem a nemám ani na živobytí. Čekají mě ještě minimálně dva zákroky ohledně nohy a jistě i další psychiatrické léčby (obojí jsem nucena hradit si sama)
Tímto bych Vás všechny moc poprosila o finanční pomoc, kterou bych použila jak na léčbu, tak na samotné přežití.
Děkuji Všem,
Loki
1023281647/6100
|