• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ARGANNAHObezita
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KURE: me to prijde naopak osvobozujici, neustále merit a pocitat jídlo musi strasnej stres a popravdě ja bych toho dlouhodobe schopna nebyla
    KURE
    KURE --- ---
    ANABEL_LEE: teď fabuluju protože aktuální zkušenost nemám, ale třeba napřed jeden den v tejdnu to prostě nebudeš měřit a jíst na pocit. a budeš sledovat co to dělá. Určitě bych v takový situaci hledal nějaký metody jak to udělat.

přijde mi strašně nebezpečný prostě zahodit otěže.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    KURE: jak konkretne? Jako ze nejdriv nepocitas kalorie v jednom jidlu tydne, pak ve dvou...? Nebo je na to nejakej jinej figl? Jinak je vam doufam jasny ze ty tabulkovy hodnoty potravin jsou spíš je takovy odhad a realny vyzivovy hodnoty tam muzou dost litat?
    KURE
    KURE --- ---
    ANABEL_LEE: pozvolně?
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    NIGHTFURY: no vidis aja jsem po vyndai zlucniku a smazeny jist nemůžu, ale tohle uplne vpohode,muj deni chleba co me udrzi do tri ctyr odpolede v chodu.. ale tak samozejme kazdemu co snese, moody nehlásila ze by ji zlucik zlobil
    NIGHTFURY
    NIGHTFURY --- ---
    ANABEL_LEE: Nejsem žádný nízkotučný extrémista a vajíčka mám ráda, ale dát si čtyři vejce na slanině a k nim ještě zakysanku a sýr, tak mám asi žlučníkový záchvat.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ARGANNAH: a jak teda? Počítat a srovnavat se tabulkami ktere ale reflektuji jen prmerneho cloveka a skutečná potreba kalorii je jinde?a jak se pak dela ten přechod na stravu, kde pocitat nemusis?
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ANABEL_LEE: No ano, to samozřejmě. Ale dostat se z takovéhle slepé uličky, navíc po letech - to opravdu nejde stylem "tak prostě konečně přestaň počítat a normálně se najez."
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    ARGANNAH: za me teda telo zacne silene nabira zejmena kdyz ho budes neustale podvyzivovat a hladovet, protoze se neco nevleze do tabulek.
    ARGANNAH
    ARGANNAH --- ---
    ANABEL_LEE: Akorátže tohle když udělá člověk, co má organismus zvyklý na dlouholetou přísnou redukci bez pauz (a ještě ideálně člověk ve stresu z náročného zaměstnání), tak to tělo zešílí a začne příšerně nabírat. Ke stavu "jím, co chci, a nepřibírám" je potřeba se v těchhle případech propracovat postupně a trvá to roky.
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    Uf mam hlad jdu s udelat ctyri vejce na slanine s rozkvedlanou kysanou smetanou, cibulkou a syrem
    ANABEL_LEE
    ANABEL_LEE --- ---
    MOODYCAT: nj tak holt budes tlustá zároveň hladová. Ja jsem radsi tlusta a najedena.
    MART1NKA
    MART1NKA --- ---
    KURE: Ale to porovnavas ako keby si jedol cisty chleba… ja chleba berem len ako nosic :)
    GALE
    GALE --- ---
    K té Lučině.
    Znovu jsem objevila solený tvaroh ze Zkvašeno kuchařky. Smíchat balení tučného tvarohu v papíru s 6g soli, doředit mlékem na požadovanou hustotu a máte Lučinu za třetinu ceny a jste na polovině tuku bez chuťových kompromisů. Nejlepší je druhý až třetí den, ale i čerstvé umícháný je výborný.
    PROSTE_LO
    PROSTE_LO --- ---
    MOODYCAT: ;))) Ja to pro jistotu dodala, aby to neznělo, ze jim jen 60g pečiva a k tomu nic.
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: :D ok, takže salat rano ne.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: Jak to myslis? Jakoze bych jedla rano bulgurovej salat a vecer nic? To je urcite pravdepodobnost, ze vecer omdlim a rano se z toho salatu pobliju :D
    KURE
    KURE --- ---
    MOODYCAT: a fungovala by ta "vecere" ráno?
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    KURE: No, jak kdy, vetsinou nejakej koupenej salat z Lidlu - jak maji takovy ty salaty bulgur/humus/kure/whatever a pak neco drobnyho sladkyho na spraveni chuti :). Jidlo, co varim k veceri, vetsinou nejim, mame se spolubydlicim jinej casovej rezim.
    MOODYCAT
    MOODYCAT --- ---
    PROSTE_LO: Vsak ja ti to preju :).
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam