Tak vcera probehl velky ovesny experiment dle zkvaseno. Zkousel jsem slanou ovesnou kasi se syrem a restovanou cibuli, coz je za me dost luxusni jidlo, ktery budu urcite opakovat. Pak jsem se pokousel o puding, ktery jsem varil pres pul hodiny, ale huste kase jsem docilil, az po pridani zloutku. Na zahusteni jsem pouzil nasekany buraky a vysledek je za me takovy lepsi burakovy maslo. Poslednim vytvorem je kysel, u ktereho jsem dost zvedavy, jak dopadne. Dnes jsem na nej koukal a starter se mi oddelil od prevareneho kvasu. Kazdopadne dle chuti se ani nedivim, ze z toho lide delaji "Baileys", coz chci taky zkusit pro zenu + urcite letni polevku.
ZUZKAOU: dnes jsem ochutnal stonky a jsou gut. Akorat si myslim, ze budou lepsi studeny, tak jsem je premistil do lednice a uvidim odpoledne. Ty vetsi kusy budu ochutnavat odpoledne, tak jsem zvedavy.