• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALONSYPrimal a paleo - zkušenosti, recepty
    NYX
    NYX --- ---
    ICEMAN8241: praveze jsem zadnou rozumnou nenasel.
    FITH
    FITH --- ---
    ICEMAN8241: Moje "sladká" snídaně se obvykle skládá z mražených višní a malin ke kterým přidám kokos nemletý mák a trochu vysoce kvalitního kakaa s řeckým jogurtem. Po téhle bombě jsem schopná jakékoliv fyzické zátěže...:o)
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    NYX: Uvažuješ o nějaký konkrétní?
    NYX
    NYX --- ---
    MR_DAN: Dcko je v multacich mam pocit kolem 400IU, urcilo se to afaik podle davky dostacujici k rozumnemu vyvoji kosti, ale to se jeste nevedelo jake dalsi funkce muze mit.

    ale ja si spis posledni dobou nejsem jisty jestli suplementace je skutecne ekvivalentni k "vlastnorucni" vyrobe v kuzi. jestli by nejaka lampa nebyla vhodnejsi.
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: no s tim nebejt nemocnej nevim, vitaminu mam dost, dokonce i nejakej ten doplnek multivitaminovej davam a zrovna se probiram z pekny virozy... tam bud ei nejakej faktor stesti a tak, ale samozrejme vitamin jest dobra vec
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    MR_DAN: tak rozhodne tim clovek nic nezkazi, ale spis bych na tohle pocasi doporucil kazdymu, kdo se pres den nepohybuje venku, vitamin D, v unoru jsem zacal s 2*2500IU denne a od ty doby jsem nebyl nemocnej:)
    MR_DAN
    MR_DAN --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: caj s medem, kor kdyz zacina bejt venku takhle, to je podle me super napad :-)
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: Dřív jsem snídal dezerty typu brownies nebo muffiny spolu s čajem a problém jsem neměl. Zkusím možná to ovoce, pokud se to po do měsíce nezlepší.
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    ICEMAN8241: ja jsem to takhle zkousel po ranu jen parkrat. vstal jsem dal sklenici vody, pockal cca 15 minut a dal cviceni s vlastni vahou a KB a moc to neslo, hodne jsem cejtil, ze telo jeste neni pripraveny na zatez. Kazdopadne pokud jses schopnej to po ranu odcvicit a na omdleni ti je jen obcas tak bych to asi moc neresil a pokud se ti to stava skoro porad, tak bych zkusil trochu upravit trening, nebo misto ovoce muzes dat treba trochu medu at mas energii.
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    ANA_CO_MA_DOST: Rychleji se unavím, takže neudělám tolik opakování jednotlivých cviků. Snažím se to zmáknout, ale stalo se mi už dvakrát, že mi pak bylo na omdlení :))
    ANA_CO_MA_DOST
    ANA_CO_MA_DOST --- ---
    ICEMAN8241: a jakej mas problem s vykonnosti ?
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    FITH: Vzhledem k tomu, že cvičím ráno cca 40 minut po probuzení, tak tohle asi neklapne. Zkusím to vydržet do konce měsíce a jestli se to nezlepší, asi zavedu snídaně alespoň ve formě ovoce. Uvidíme. Díky za tip.

    SVATY: V první řadě gratuluju k váhovýmu úbytku. Dej tý kůži čas, pokud ti není 60, tak by se měla zase stáhnout zpátky. Možná by na to pomohla strava bohatá na kolagen. Dostal jsem se ze 102 na 72 během půl roku a tenhle problém patrně mít nebudu. Kudlu bych uvažoval až jako nejposlednější z posledních řešení.
    SVATY
    SVATY --- ---
    ICEMAN8241: No já jsem to ze začátku taky hnal hodně na to abych zhubl co nejrychleji, především jsem měl naprosto minimální množství sacharidů. Momentálně jsem ze 120 Kg na nějákých 86Kg a už na to vůbec nespěchám s tím že z 90Kg na 86Kg mi to trvalo asi dva měsíce, ale velmi výrazně jsem si zlepšil maxima ve všech cvicích s vlastní váhou, takže předpokládám že tam dost dělá svalová hmota a centimetry jdou dolů furt stejně dobře. Další věc je, že začínám mít strach z povislý kůže a co jsem se o to tak zajímal tak ve většině případů je jediný řešení jít pod kudlu což se mi fakt nechce...
    FITH
    FITH --- ---
    ICEMAN8241: Jj, cca 1,5-2 hod. před cvičením si dám třeba jablko a to mi stačí, pak jsem plná elánu a vydržím celou hodinu.
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    SVATY: Primárně jde o experiment, co lze za určitou dobu dosáhnout změnou jídelníčku a návyků. V zásadě mi jde o to, abych ukázal, že za 4 měsíce lze shodit 25 kilo a za další 4 se se zachováním jídelníčku a zařazením hodiny cvičení týdně dá udělat hodně velká změna. Doufám, že to inspiruje lidi v mém okolí a začnou víc přemýšlet o tom, co jí a jak jsou aktivní. Ve druhém sledu bych byl samozřejmě rád co nejdřív bez pneumatiky, která už je teď minimální, ale nijak zvlášť na tom netrvám :)
    SVATY
    SVATY --- ---
    Mimochodem celkem fajn článek :)
    Our 'War' On Fat Was A Huge Mistake [GRAPHS] - Business Insider
    http://www.businessinsider.com/our-war-on-fat-was-a-huge-mistake-graphs-2013-11
    SVATY
    SVATY --- ---
    ICEMAN8241:
    ZUZKAOU: Díky za rady :)

    ICEMAN8241: Dost s tím teď koketuju a musím říct že jsem se uchýlil ke snaze jíst před tréningem. Zjistil jsem že když se před nenajím tak v půlce tréningu začínám být unavenej, pozornost i výkony jdou dolů což je u BU docela problém, kor při sparringu.
    Z jakého důvodu cvičíš na lačno ? Jde ti tolik o rychlou ztrátu tuku ?
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    FITH: Ovoce před tréninkem? Ovoce jím jinak dost na můj vkus (po 6 měsících v ketóze).
    FITH
    FITH --- ---
    ICEMAN8241: Mám stejnou, jeden čas jsem cvičení nezvládala, ale když jsem zařadila ovoce, tak se to značně zlapšilo. Už zase jedu jako za mlada :o)
    ICEMAN8241
    ICEMAN8241 --- ---
    Zkusil už někdo cvičit nalačno? Jedu to měsíc a tuk jde dolů zatraceně rychle, jen ta výkonnost není taková, jako dřív. Po cvičení mám často pocit, že padnu a už se nezvednu. Má s tím někdo zkušenost?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam