IOM_NUKSO: už z tvých reakcí je znát, že s danou situací a svým stylem stravování tak nějak v souladu nejsi...
netuším, proč jsi začala vytahovat párky - paradoxně - spousta lidí s nadváhou se podobným potravinám vyhýbá... u obézních lidí to už je v mnoha případech kapitola sama o sobě...
mnoho lidí se vyžralo paradoxně oním hladem - nejdříve prudký pokles váhy, dokonce se to i nějakou dobu drží, akorát že pak to vyskočí a ne a ne dolů...
když jsem se dostala na svou nejvyšší váhu, výživová poradkyně mi řekla, že jsem se doslova vyhladověla... a měla pravdu - jedla jsem opravdu hodně málo - srovnatelně, jako jsem jedla ve svém nejhubenějším období... akorát, že si tělo dělalo poctivé zásoby
musela jsem se naučit znovu jíst - a poctivě 5 krát denně - včetně příloh typu brambory a těstoviny, včetně kousku koláče na snídaně a jednou měsíčně došlo i přes mé protesty na ten párek... a najednou to šlo... a také odešlo 23 kg... což se mi dařilo poměrně dlouho i udržovat
akorát že teď se právě při kombinaci dvě maličké děti a práce a dům nějak nestíhám najíst... a věř, že to je na té váze znát velmi brzy a tvrdě
P.S.
a mimochodem - ono rčení, že jinak se hubne a udržuje váhu ve dvaceti a jinak ve čtyřiceti a výš, má sakra co do sebe...
a čím dříve na sebe začne být člověk hodný, nebude se týrat nedostatkem základních živin, o to víc se ti to zúročí ve vyšším věku...