• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    EZEEDark Souls & Demon's Souls | PREPARE TO DIE! | Bloodborne | Sekiro | Elden Ring | atd | ...aneb umíráme s nadšením

Demon's Souls wiki | Dark Souls wiki | Dark Souls II wiki | Bloodborne wiki | Dark Souls 3 wiki | Sekiro wiki | Elden Ring wiki

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Nioh wiki | Ashen wiki | Remnant wiki

rozbalit záhlaví
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    lol ze DarkSouls meme stranku "Rafined Claymore +10" vede autor se jmenem Clarence Claymore tomu dava novy rozmer 😄
    RIVEEK
    RIVEEK --- ---
    Tak jsem to vcera vecer dohral. Musim rict, ze super, ale ted citim takovy prazdno, ze to skoncilo. Zitra zalozim novou postavu a uz se tesim az si to budu vychutnavat z jineho uhlu pohledu druheho prechodu.
    Jinak Midra na prvni dobrou, v podstate zbytecny bossfight. Nasrana slunecnice na prvni dobrou, bozi, jak sla ve trech krocich, po prvnim ksem koukal dost zmazene. Na Dredda jsem sel jen tak, ze si ho vyzkousim, kdyz mi prve tak narezal a asi diky defenzivam sel raz-dva.
    A na stareho znameho jsrm si dal ctyri zahrivaci pokusy a taky sel i s brachou do kytek. Ta druha faze byla divna, v podstate souboj DPM, staminy a doplnovani zdravi. Podobne to mam vzdycky u Pinwheela a Four Kings. Proste kdo da vic piskozeni a jak se stiham lecit. Nic elegantniho a nic o skylu. Tajna technika shaolinskych mnichu zvana "umlať!"
    Potreboval bych DarkSouls 4 nebo Elden Ring 2.
    TRAGED
    TRAGED --- ---
    AIAX: Jsem tu dobre v Darksouls klubu? :-) Ta hra je tezka, ale 3/4 z SADAKO je jen plac nad nepochopenyma mechanikama:

- Ta hra nema zadne trash mobs. To neni Diablo. Ma moby a bosse. Jo jsou drsni, stejne jako jsou ale drsni i moby v poslednich 2 Zeldach.
    - Tim ze se ztraci jen durabilita veci, ktere lze snadno opravit, tak to neni tak hrozne, narozdil od klasickych Souls mechanik, kdy ztracis i progress mezil levely.
    - jidlo je uplne v pohode a jsou na nej prima recepty
    - Grind jsem nezaznamenal.
    - Ano, ta hra nic neodpousti a je to peklo, tady by se vetsi okno hodilo
    - To bude IMHO bug, od urcite doby se mi backstap prestal ukazovat

- Shiled funguje, ale nekdyz dosanbes kladivem elmyk jak ty
    - JO, to je peklo, jeden spatnej dodge a je konec, protgoze prvni ranoutesrazi na zem a pak uz se nezvednes, tam je blaance potrebam
    - Nemel jsem problem ani se 3 pri zachrane kovare, jen je holt potreba opravdu managovat Staminu.
    - S tim jsem problem nemel, je potreba se schovavat za veci a funguje dobre
    - Nepochopena mechanika, do tehle vahy se pocita jen zbroj a zbrane. Cili bud jsi narvanej v tezkem pancirti a sotva se hnes,. nebo v lehkem armoru a dodgujes. Jo, dodge ma t ruzne druhy, podle toho vyse zatizeni a je na to primo stat. Ale mozna by stalo za to, to navazat spis na Silu, aspon mi prijde ze silove zbrane a zbroje jsou ty tezke.
    - Stamina jew jeden ze statu mozny zvedat pri levelu.
    - Tak zrovna cooldown na jidle je v poradku a v inventari je pauza, takze je to klasicky RPVG inventory.
    - Ke? TO neni hra kterou hledate
    - Plny inventar?
    - Neni to rogue like, bactraking je bezna mechanika.
    - Jo, to me taky zaskocilo jak drsny to je.
    - Tak to je taky nepochopena mechanika. Tlacitko je Context sensitive :-) Jinak funguje v boji a jinak mimo boj.

Performace? Me to behalo NB s mizernou 3050 kolem 25fps. Na 3080 to uricte beha pres 30 fps.
    Njo, ma to rozbity a je to ErA hra, ta proste obcas zatuhne.

Takze asi tak.
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    AIAX: jako ja jsem megarad ze se nezasekli na darksouls formuli a snazi se to furt posouvat. Grapling hook v sekiro. Kun open world elden. Tesim se kam pujdou dal at uz mi to sedne ci ne. To je kvalita real auters
    BIMBAS
    BIMBAS --- ---
    ZUULUU: Fromovky az na Sekira jsem dal. Sekiro mi nesedl tematem tak jsem skoncil celkem brzy. Tim ze jsou to pomerne rozsahle hry tak mi je lito udelat uplne random build. Tak do pulky jsem jel sam, pak jsem se mrknul co je fajn mit a nakonec sel po hlavni lince. U DarkSouls serie tak nejak uz clovek tusi ktera zbran co dela, takze jsem sahl po bleedu na řemdihu, ale proste na prvni pruchod netusis, ze existuje nejaky specialni meč, co by se ti libil a akorat wastujes cas a zdroje, protoze upgrady cpes uplne nahodne. NG jsem nikdy moc nevyuzival. Max kdysi NG+ abych si uzil overpowered stav
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    Ha! Cas potkat Vagranta

Online features for the PC version of #DarkSouls: Remastered have been reactivated.

Thank you once again for your patience, understanding, and support.
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    VVOODDAA
    VVOODDAA --- ---
    ahoj. lze v Darksouls importovat postavu do dalsiho dilu? d.
    RUDOLF
    RUDOLF --- ---
    NAGASAWA: chm... musím naposlouchat přes spotify.. ale pochybuji, že bez hraní darksouls k tomu budu mít tu správnou osobitou vazbu.. nejsem úplně poslouchač soundtracků.. jako mám je filmech a hrách rád žejo.. občas si něco připomenu.. A třeba ten Prologue k Dark Souls co teď slyším, je asi úplně boží ve hře, představuji si k tomu vizuál, který to má evokovat a tak nějak tuším co v tom Dark Sould mám vidět, ale prostě to bez tý hry na mě nefunguje - působí to uměle našponovaně.. Musí to být ale super pro hráče Dark Souls - je to jak s dětstvím, který si připomínáme přes hudbu s kterou jsme všechno prožívali a s která nás tam synaptickýma spojema hned dostane.. Nicméně si to můžu koupit na později, ale nad tím trochu váhám.. kupuji LP, co si myslím, že se ověřili časem nebo k nim mám teď hodně vřelý vztah, nebo prostě je tam něco totálně současného - nebo si myslím, že to že jsou puštěný na gramci a nějaká situace, tak funguje dobře, že tu desku člověk musí obrátit a dělá to rád... případně abych obrtáil desku, musím skočit přes lávu. Merde;-)
    VON_GILOTINE
    VON_GILOTINE --- ---
    pratele prosim zalovte v pameti, jak dlouho od vydani BloodBorne a DarkSouls 3 trvalo nez oznamili DLC?

ja vim ze jsem tu v mensine co je z Elden ringu moc moc spokojena a nemuze se dockat, proste bych rad aspon mel nake porovnani kdy mam nadeji na aspon oznameni datadisku
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    JOPS: jj tohle je Jeremiáš, ale objevuje se jenom pred Priscillou. Pak smula.

King Jeremiah | Dark Souls Wiki
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/King+Jeremiah
    NAGASAWA
    NAGASAWA --- ---
    ZUULUU: Paní v brnění

Fextralife Wikis - home
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/Lord's+Blade+Ciaran

She appears next to a tiny grave in the place where you fight Artorias, after you defeated him (may require to reload or warp to a new area before triggering her spawn).
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: má pravdu předseda... a pak je tu ještě decentní téma weapon scaling... u každý zbraně máš uvedeno, s čím scaluje = čim násobí tu danou vlastnost... takže pokud máš sílu 32 a zweihander, kterej má strenght scale třeba C, tak dle tabulký navyšuje damage o 50%– 74%... a samozřejmě, pokud ho infuzneš na RAW, bude mít zas jinej scale D = 25%– 49%... takže Ano, můžeš hrát čistě intuitivně, ale když si to rozplánuješ, co chceš hrát, a vypočítáš si dle tabulek na wiki, tak můžeš relativně rychle dost skočit nahoru.. howgh:)

Weapon Scaling | Dark Souls Wiki
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/Weapon+Scaling
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    ZUULUU: já se teď přiznám k jedný věci a to že používám tenhle prsten... k jeho získání potřebuješ zabít NPC a pak už ho nesmíš (omylem) sundat, jinak se rozbije, ale přidává 20% života, staminy a nosnosti a to se vyplatí! :) takže kdybys chtěla o pětinu zvýšit stats, stačí najít Lautreca, ale nevím, kde se teď zrovna vyskytuje.... a taky vim, že ty to dáš i tak :)

Ring of Favor and Protection | Dark Souls Wiki
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/Ring+of+Favor+and+Protection
    ENDER
    ENDER --- ---
    ZUULUU: to je asi to jak mlatis ty co maj mozkozrouta, ty jsem vynechal, prej je to nakazlivy :)
    vice info tady: https://darksouls.wiki.fextralife.com/Egg+Head
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    RIVEEK: sorry, jsem se smazal, chtěl jsem to tvrzení poupravit... neměl jsem odpovídat lakonicky "ano", záleží samozřejmě na tvejch statistikách, zweihander scaluje se strenght (C) a dexterity (D), takže pokud cpeš všechno do síly, budeš mít brutal physical dmg, ale pokud investuješ i jinam a máš nižší strenght, vyplatí se infusnout do lightning, hodně nepřátel má na ní slabou resistance.. taky jsem to kdysi řešil a vyšel mi líp zwei/lightning viz tabulka dole
    Zweihander | Dark Souls Wiki
    https://darksouls.wiki.fextralife.com/Zweihander

ZUULUU: DS jsem taky kdysi přirovnával k šachům, každá postava má svý místo a svoje "tahy" :)
    LOVE_DALI
    LOVE_DALI --- ---
    JOPS: Jj, má 2 šlahouny po straně - tam se to dá krásně obihat a mezi nima ocas. Ten dá https://darksouls.wiki.fextralife.com/Moonlight+Greatsword
    Ale je to fakt oser, protože to je kolikrát 1 hit down
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    BIMBAS: A nebylo to tak, že jsi se invadnul sám? :) Protože když tě v Hellpointu zabijou, zůstane po tobě zelenej ghost, kterýho musíš zabít, aby ses dostal k duším... mam pocit, že když se zabiješ omylem sám (třeba pádem), tak se neobjeví. Naštěstí neni těžkej, takže ho za chvíli budeš dávat na dvě rány ..

A popravdě ten mulťák v DS je asi jediná věc , kterou bych taky asi řešil jinak... chtěl jsem si zahrát s pár "normálníma" lidma co-op, ale vždycky to skončilo na tom, že došly itemy nebo nás to po bossovi odpojilo a oni už to opakovaný připojování nechtěli absolvovat znova. Tady prostě jedeš celou hru ve dvou nebo si někoho zavoláš a ten zůstane dokud ho to nepřestane bavit. Na druhou stranu, když o tom dýl přemejšlim, tak bez těch obstrukcí by už to asi nebyly darksouls :)
    _KOFILA_
    _KOFILA_ --- ---
    hlavně si dojdi pro tento štít, včera si byl kousek od něj:
    PHOW_SAATCH
    PHOW_SAATCH --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam