POSEIDON: tak jesi ti to vymenej za novej tak to je okej. to bude kus od kusu asi no, stava se. imho vsechny tyhle haveti zacnou hrat na plnou palbu. s tim dsv a crockpotem se da nastavit vykon crockpotu na 'low' coz nevim kolik muze mit odber, kdyz to sepne. nekdy to doma zmerim.
kazdopadne jednou sem delal asi 13kg bacon a dovaroval sem ji v mega lazni (v takovym mocnym rubbermaid kontajneru) a mel sem tam z bazaru ponornej varic na tom kontroleru a to nomiku tycak v lazni se jen snazil cirkulovat vodu a byla to sila. ten ponornej varic furt spinal a i kdyz sem to cely oblozil polystyrenem, tak to trvalo necelejch 7 hodin to dovarit! delat to tycakem, tak se na to este dneska chodim koukat s teplomerem, jestli uz je to dovareny...
nebo v praci tehda se s polyscience 2 tycakama delalo 25kilo bizoni roast beef v nerez drezu bez izolace, jen prikryty foliema a jelo to den a noc a kus dne... to byl taky zajimavej var.