• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SALVATORCentrála pro rovnoměrnou distribuci mírně zajímavých faktů
    SH_PANDA
    SH_PANDA --- ---
    E2E4: udelal jsem si projekt a dal do nej dragonovy instrukce

DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALAMAN: to by moh říct každej!
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DRAGON: ... přitom taková blbost.
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    SALAMAN: ne, nemusi, mas tam nastaveni (i v neplacene), kde si tu predvolbu nastavis na kazdej prompt automaticky.
    MARASAN: ano sem, vsechno sem ze zacatku overoval a sedelo to.
    SALAMAN
    SALAMAN --- ---
    DRAGON: To musí dát strašný práce...
    E2E4
    E2E4 --- ---
    XCHAOS: obracene to bohužel neplatí.

když jsou různé, je to chyba, ale když jsou stejné, je to správné nebo opakovaná halucinace. :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    E2E4: tohle se mi zdá stěží uvěřitelné... kdyby to bylo tak jednoduché, tak se prostě ty AI chaty zeptají na to samé víckrát a porovnají, zda odpovědi jsou stejné, ne? :-)
    MARASAN
    MARASAN --- ---
    DRAGON: a ses si jistej, ze si ta ověření necuca z prstu, abys byl spoko?
    NAVARA
    NAVARA --- ---
    DRAGON: To už si přeci nemusíš pokaždé znovu definovat, prostě to ulož jako vlastní model :)

ChatGPT - DragonPT
    https://chatgpt.com/g/g-688a63530cf8819199ac13d540c5529f-dragonpt

NELLAS
    NELLAS --- ---
    Ehm, nestačilo by, prosím?
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    E2E4: no vidis to a kdyz to zadas s tim mym prefixem, tak to napise tohle :)

Otec Lucase Hildebrandta z románové série Mycelium od V ilmy Kadlečkové byl Giles Hildebrandt, renomovaný odborník na össeanský kulturní systém a Lucasův psychologicky přísný a dominantní rodič.

ja bych rek, ze moje rada dobra :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DRAGON: funguje to takhle:

1/ když je to pokaždé něco jiného, tak to určitě halucinuje.

2/ když je to pořád stejné, tak je to buď pravda, nebo halucinuje. ;)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    E2E4: no kdyz budu vychazet z toho co tvrdis a pokusim se tim mycelialnim dotazem zjistit, zdalipak halucinoval, tak ti to nejak nehraje, protoze se na to zeptam trikrat (i v novem threadu) a pokazde mi z toho vyleze Carl, coz by dle tve premisy znamenalo, ze ma pravdu. Tak jak to teda je? :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    DRAGON:

jako jo, můžeš ovlivnit zobrazování zdrojů..

tohle letělo už tak před rokem, ale nefungovalo to ani tenkrát..

na tu pravdivost je z my zkušenosti lepší zkusit dát znovu vygenerovat.

to mycelium jsem pouzil abych ho přiměl halucinovat, což se moc nepodařilo - ono takový to že by si to úplně vymyslelo zdroj např vědeckou studii to už moc nedela..
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    E2E4: jinak na tvou Mycelialni otazku mi odpovida uplne stejne tedy, v tom mas pravdu, nicmene to je zrovna docela zaludna vec, protoze na tu otazku spravne neodpovi ani google svym hledanim. Leda bys pouzil primo Gilesovo krestni jmeno rovnou :)

ale na 99,9 procent promptu je to, co sem napsal, naprosto genialni prompt. A pokud se ti to nelibi, nikdo te nenuti jej pouzivat, ostatnim treba pomuze v tom oddelit fikci a fakta.
    NEI
    NEI --- ---
    E2E4: Není to celkem strašidelný, když to tak lehce dokáže napálit i lidi, kteří nejsou totální gumy?
    Moje klasické IQ je někde kolem průměru.

Někdo mocnej, nebo bohatej tomu nadiktuje, co má lidem vmanipulovat, zvlášť teď před volbami ... ou wait. :-)
    DRAGON
    DRAGON --- ---
    E2E4: promin, ale nemohu souhlasit. Od doby, co to pouzivam, mi presne popisuje, kde odpoved vzal, jestli je overena, z jakeho zdroje cerpa. To je presne to, co chci, abych vedel, jestli to ma dolozene nebo si to vymysli. K nicemu jinemu ostatne moje rada nebyla.
    NELLAS
    NELLAS --- ---
    NEI: Hlavně to nebylo ani úplně správně česky, to může být taky ukazatel nízké kvality :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    NEI: to už je ale dávno, že většina toho co vidíš na Facebooku je (špatná) AI..
    NEI
    NEI --- ---
    NELLAS: Facebook bohužel. :-(
    A to si beru každej tak dvacátej článek, kterej mi připadá ok.
    Nemám to ve sledovaných, valí se to ke mně náhodně.
    Ale ne.
    Ověřovat, ověřovat, všechno pětkrát ověřovat.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam