• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi vulgarit a osobních útoků alespoň na úrovni některých slušnějších klubů tady na NYXu (nereagujte na ID DANYSEK a VYHULENY_UFO jsou to trolové)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu, zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]
     
    Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LINKOS: jsou jen dva, klid. Tak budeme chvíli plusovat a minusovat... lepší, než mazání...
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    Ty si tedy dovolujes psát sem věci o piratech, za to tě dementi ztrestaji minusem :-D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    „Kromě podílu na osvobození části Československa má Koněv na svědomí krvavé rozdrcení protikomunistického povstání v Maďarsku, či se podílel na stavbě berlínské zdi. Konkrétně z dnešního území Prahy 6 pak jednotky SMERŠ pod jeho velením unesly po osvobození československé občany ruského původu do sibiřských gulagů,“ připomíná Jiří Hoskovec, zastupitel za Piráty na Praze 6.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ať o soše Koněva rozhodnou sami Pražané v referendu, navrhují Piráti z Prahy 6
    https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/praha6-at-o-konevovi-rozhodne-referendum.html
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Illinois County To Use Algorithm To Automatically Expunge Old Marijuana Convictions - Slashdot
    https://tech.slashdot.org/...nty-to-use-algorithm-to-automatically-expunge-old-marijuana-convictions
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Předseda Pirátů Bartoš vyzývá ministryni Dostálovou ke zveřejnění odpovědi na auditní zprávu Evropské komise
    https://www.pirati.cz/tiskove-zpravy/bartos-vyzyva-dostalovou-ke-zverejneni-odpovedi-na-audit.html
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    JVMLOK: já už mu to taky napsal. Však oni vyšuměj....
    JVMLOK
    JVMLOK --- ---
    NECROMAN: nedavno mi tu nekdo rikal at na toho kokota nereaguju :)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    Nespada takhle ciste nahodou Operator ICT pod Hriba? Jako skutecne genialni pristup... presneji neschopnost neco aspon zalejt ;-)

    Chytrá lavička v Praze měla snižovat hluk a teplotu. Nikdo se o ni nestaral, tak uschla - Lupa.cz
    https://www.lupa.cz/...vicka-v-praze-mela-snizovat-hluk-a-teplotu-nikdo-se-o-ni-nestaral-tak-uschla/
    Netradiční chytrá lavička v Praze 6, která měla svou konstrukci snižovat množství polétavého prachu i teplotu v letních měsících, uschla. Firma Operátor ICT spadající pod pražský magistrát ji prostě přestala zalévat. Zástupci Operátora ICT pak serveru řekli, že se o lavičku přestali starat, protože není jasné, jak celý projekt „smart city“ bude pokračovat.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: to sis ten clanek neprecetl pozorne, JXD tam pise "Nejsem sympatizantem Pirátské strany"
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    NECROMAN: tak to už je co říct :-) protože JXD měl nejdřív k Pirátům postoj asi jako nejmenovaný zdejší expert :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    Jiří X. Doležal
    "Takže při vší nechuti k dredům na hlavách mužů středního věku musím konstatovat, že na Pirátské straně asi něco dobrého přece jenom bude. Proč by jinak Putinovi s Konvičkou a předozadnímu sociologovi Hamplovi to studentské video vadilo?"
    Piráti obětí putinovských paranoiků: Nevinné recesistické video rozvířilo vody internetových konspirátorů | Reflex.cz
    https://www.reflex.cz/...u-nevinne-recesisticke-video-rozvirilo-vody-internetovych-konspiratoru.html
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    XCHAOS: vsak to uz u nas zaciname testovat taky... sice jen 75% slevy, ale za 6 miliard rocne... no neber to :) Mimochodem, to sami Pirati prece kritizuji - ze jde jen o populismus, jehoz dusledkem budou akorat pretizene prostredky hromadne dopravy. Mozna bys mel nejdriv vyrazit do stranickych kuloaru a vyjasnit si se spolustraniky tyhle zadarmo-dopravni vize ;-)
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: no kdyz se podivas na https://mandaty.cz/ (kde mas prepocty na poslance) , tak uz tolik duvodu pro jasot fakt neni... I kdyz takova koalice Piratu + ANO by asi byla.. ehm... hodne vtipna :) Ale iluze o tom, ze by se Andy vzdal sveho vlivu vymenou za to, ze se sestavi spolecna vlada si fakt nedelam. I kdyby nebyl ve vlade, nekudy by za nitky urcite tahal.
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: já bych řekl, že tyto grafy jsou dobré na ukazování - sice je ANO stále na 30 %, ale Piráti jako jediná strana, možná ještě ODS, ukazuje růst nad rámec statistické chyby a to je v každém případě pozitivní.
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: to je hezky, ze u zivnostniku ANO propada... ale porad je celkove na spici a proti volbam v 2017 vykazuje " misty jen jen" 4% propad. u toho medianovskyho jsou dokonce vicemene na tom, co meli predtim ve volbach. K cemu ma byt tahle onanie nad podobnymi grafy vlastne dobra? :-) To skutecny jadro zas tak silny neni... v tech pruzkumech 27,5% lidi rika, ze k volbam jiste pujdou, ale rozhodne nejsou presvedceni o tom, koho by nakonec volili.


    A kdyz kouknes na skutecne dlouhodobej trend u toho Medianu, tak se Pirati fakticky dostali jen maly kousiceknad dubnovy cisla. A ten rust zas tak raketovej, jako u toho "zivnostenskyho" grafu neni.


    Chapu, ze tyhle cisla uz tak hezky na ukazovani nejsou :-)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: ty si ten whataboutismus vysloveně užíváš, že? :)
    Ještě k těm živnostníkům má Kantar hezký graf
    LINKOS
    LINKOS --- ---
    Někdo tu něco mumlal?
    DANYSEK
    DANYSEK --- ---
    NECROMAN: me neprestava fascinovat to vase opijeni se rustem preferenci v pruzkumech :) Ono ANO dokud nezaclo realne vladnout nahoru slo snadno... nic nezkazili, nikoho moc nenasrali... jen lakali volice... zeano :) Ono dokud jen slibujes, tak se kladny body sbiraj snadno, ale on ten stret s realitou bude jednou hodne bolet a iracionalita mnohych piratskych programovych slibu vyplave rychle na svetlo bozi.

    Ostatne kdyz kouknes na tu otevrenou snemovnu, tak podle Piratu jsou realne jen ctyri - z desitek realne otevrenych navrhu zakonu. To je zhruba stejnej paskvil, jako drive diskutovane klikatko na zakladani firem. Ze by ostatni navrhy v PSP nebyly podstatne bych po faux-pass s vypinanim webu tak borarovne taky netvrdil :)
    NECROMAN
    NECROMAN --- ---
    DANYSEK: asi takhle
    Komentář Pavla Ranochy: V boji o živnostníky vítězí piráti. ANO rezignovalo a ODS je bezradná | Hospodářské noviny (IHNED.cz)
    https://archiv.ihned.cz/...0750-v-boji-o-zivnostniky-vitezi-pirati-ano-rezignovalo-a-ods-je-bezradna
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam