E2E4: Já sebrala síly a koukla se na to. Ohledně vyznění, naprostý souhlas s
MEMNON666: de facto, tam říká, že imunita získaná proděláním covidu neočkovaným, je zcela postačující pro to, aby dotyčný mohl pokračovat bez jakýchkoli omezení. Takže "bydlenky promořujte se". O virové náloži tam musí mluvit Vojtěch.
Fakt tady nechci hejtit. Chci jen upozornit na to, že pokud se Dostála nepodaří z veřejných diskuzí odinstalovat tak rychle, jak se zvládlo ho nainstalovat na pozici stínového ministra, tak o vaše prvovoliče (není jich úplně málo) z mé sociální bubliny bohužel rychle přijdete. Povedla se vám totiž úžasná věc, vy jste svou prací během minulého volebního období přesvědčili docela dost lidí, že nejste neřízená střela, nakonec jste i poměrně čitelní, jste schopni odvést solidní práci a vaše skandály v rámci naší politické scény byly celkem čajíček. Takhle to ale vypadá, že sedíte jedním zadkem na dvou židlích (čitelnost opět v pytli), na jedné straně Bartoš: očkujte se, na druhé straně Dostál: já jsem Pirátský odborník na zdravotnictví, s tím naším postojem k očkováním, no víte jak, mrk mrk.
Jestli jsou stanovy strany nastaveny tak, že do veřejných diskuzí o vědě a výzkumu, by klidně za Piráty mohl chodit flat earther a vy s tím nemůžete nic udělat, tak je to problém.