• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý gaychat patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    homepage - www.pirati.cz | twitter - 
    @PiratskaStrana | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    CHORCHE: Za mě teda moc netrefila. Vyignorovala cca 80 % příspěvků na Pirátských sociálních sítích. Podobnou přehlíživost projevila i dřív v jejím podcastu Page not found.
    CHORCHE
    CHORCHE --- ---
    Rychlíková: Piráti pod vedením Zdeňka Hřiba | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/komentare/pirati-zdenek-hrib-ivan-bartos-komentar_2503100630_kce

sem to dočet až teď, Apolena nakládá (ještě si na ní na irozhlase zvykám) - ale bohužel to trefila a to tam o pinkáře nemusí být ani slovo
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    STAROJDA
    STAROJDA --- ---
    Brainrot Mladého Pirátstva se dostal už i na konzervativní twitter :)

LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    No, jak jsem říkal už před debaklem se STAN - předvolební slepenco koalice nee. Poprvé jsem je se zatnutými zuby volil, i když jsem tady předpovídal to s tím vykroužkováním, ale teď už ne. Jakmile bude volební koalice Piráti/Zelení, sorry, můj hlas nemáte. Když půjdete sami, tak ano.
    KRAMERIUS
    KRAMERIUS --- ---
    KAMAHL: Jako že by zelení teoreticky mohli získat 14 mandátů (14 krajů).
    To by pak asi už na Piráty moc nezbylo.
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    KAMAHL: tak jestli ono to nebylo taky tím, že spoustu pirátských kandiátů voliči vůbec neznali. Zato lidi z komunálu za starosty už znali a měli s nimi letitou zkušenost. A STAN je taky co do velikosti členské základny 2x větší.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    DOCKINEZ: STAN měl menší počet, než Piráti, ale přitom větší, než realisticky dostupné mandáty.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    KAMAHL: No počkej, teď si trochu protiřečíš, ne? Na jednu stranu považuješ menší počet koaličních kandidátů za chybu, kterou bys nechtěl opakovat, a pak bys tu samou chybu (dokonce v extrémní formě „1 zelený/kraj“) doporučoval.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    KU13AR: Podle mě by tohle bylo fajn. Jen se musí dát pozor, aby se neudělala stejná chyba jako se STANem, kde menší počet STANařů na kandidátce paradoxně vedl k jejich většímu zisku. Něco jako max 1 zelený na kraj a za mě cajk.
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    Piráti s podporou Zelených? Strany nechtějí tříštit síly | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/pirati-s-podporou-zelenych-i-proevropske-a-liberalni-strany-se-ve-volbach-chteji_2503140500_jgr
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    [YouTube] DRM on ALL videos with `tv` (TVHTML5) client · Issue #12563 · yt-dlp/yt-dlp · GitHub
    https://github.com/yt-dlp/yt-dlp/issues/12563
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    XCHAOS: Meta jim to dá i dnes. Když mají jasné důkazy a vědí, že se komunikovalo přes XY, tak si to policie/soud vyžádá. Tady půjde jen o globální šmírování, které příliš nenapomůže vážným problémům, ale zato bude zneužitelné tam, kde problémy nejsou.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    KEDRIGERN: Kéž by. Ale v dnešní době je možné všechno. No, ovšem většina provozu je dnes na servery Meta.... takže bude chtít stát individuálně vědět, které profily lidé sledují nebo s kým se baví na Whatsappu? No, věřím, že Meta ty informace za peníze ráda dodá...
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    NIEKT0: Nějak se mi nezdá, že by tohle šlo řešit vyhláškou.. To musí rozmetat první soud či LRV když půjde kolem.
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    Stát chce vědět, které weby lidé navštěvují | iROZHLAS - spolehlivé zprávy
    https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/provozni-a-lokalizacni-udaje-sledovani-data-retention-ip-adresa_2503130700_pik
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: nedám.
    KU13AR: a co na tom, co jsem napsal, bylo přesně "strašení"?
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    XCHAOS: Wow, takovou neodpoved jsem dlouho nedostal.

Chápu, proste mi zadnej příklad nedáš :)
    KU13AR
    KU13AR --- ---
    jo i tady pirati strasi extremni levici... to uz jsme to dopracovali... staci kritizovat neoliberalismus... jehož plodem je i soucasny Trump a jeho agentda Project 2025 btw... a taky straseni Antifou... sv.Ivane vidis to? :D btw tady mate clanek od ideologa Curtose Yarvinga z r. 2022 , sdilel ho dnes vědec Jan Kulveit na fb. To jen k te roztrzce USA EU. .. ktera neni nahoda... Ty kroky Trumpa dokonale sedi... https://graymirror.substack.com/p/a-new-foreign-policy-for-europe
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    ADAMIRA: proč bych tě banoval? Myslím, že je to offtopic. K té radikálnosti: no jakýkoliv směr, jedno jestli levicový, pravicový, konzervativní, progresivní, lze hodnotit jako umírněný nebo radikální. Nejen podle rétoriky, ale i podle prostředků k dosahování cílů. Za radikály následují ještě extrémisté. Nevím, proč je takové tabu to zmínit.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam