• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: no to doufám, já vůbec nechápu, že se ta banda benzínářů mohla
    dostat nad 3%? To mají všichni jejich voliči čerstvě po amputaci mozku?
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Na Mastodonu nám zatím všichni věří, že Motoristy nakonec přeskáčeme...
    RUTHER
    RUTHER --- ---
    Stejně je to všechno o kultu Babiše. Velkého to miliardáře, kterej všechny spasí.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    YBUKO: mělo by to sedět, i podle ČSU

Volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky | volby.cz
    https://www.volby.cz/app/ps2025/cs/home
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    LEON_KOWALSKI: takže velká města zatím sečteno 0% ? Byl bych zatím klidný, pokud to sedí.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    Pirátské volby 2025 - Sledování volebních výsledků PS ČR
    https://volby.institutpi.cz/?theme=dark
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    Plus je teda důležité které kraje jsou spočítané jako první. Jestli jdou první prdelákovy, nebo Praha. Zatím jsou spočítána 2%.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    aspon chudak Bartos nebude muset shazovat dready
    YBUKO
    YBUKO --- ---
    PSILESIA: proč RIP, mají tradičně o pár procent míň než ukazovaly průzkumy. To je tak ale vždycky.
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    asi karma za Michailidu :D
    PSILESIA
    PSILESIA --- ---
    tak RIP piratcici
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Sugar Denny je jediny duvod proc bych volila piraty, ale nesleduji YT takze se to ke mne nejak nedostalo
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    HONCKA: No nakonec jsem ji i volil, protože byla první z žen a předpokládal jsem, že Piráti asi vědí proč. (ale spisovatelka, kterou niko nezná znamená - napsala jsem jedinou knížku o mém traumatickém životě :D)
    GRAMEC
    GRAMEC --- ---
    Tak voliči Pirátu hlavně sledujou Youtube, hlavně uživatelku Sugar Denny. Touto spoluprací bylo řečeno mnohé.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    jedine asi Raskolnikovovi bych dala pass. to bylo hezky.

ale to se deje jednou za stoleti.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    HONCKA: ja nectu uz tri roky. predtim hodne. pak mi doslo ze jsou to samy picoviny
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    HOWKING: proč by měl být spisovatelka zbytečná existence, ty nečteš? Já čtu rád a bez spisovatelů by to nešlo
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    Ja jsem na úrovni, VP of Market Data at Barclays;
    , ale nekandidovala jsem protože proč bych měla. Dyt my vám budeme diktovat policy decisions stejně. Real power is where real money resides.
    PULNOC
    PULNOC --- ---
    HOWKING:
    😹
    HOWKING
    HOWKING --- ---
    Jako pánové, co to bylo za kandidátku v Moravskoslezském kraji? Já měl fakt potíž najít čtyři ženské, které by podle zaměstnání byly aspoň trochu mentálně na nějaké úrovni. Jednak jen 10 žen a pak ty profese? Spisovatelka, mediální konzultantka, finanční poradce... Samé zbytečné existence...
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    PULNOC: eh, nevím, ale vnímat to, jako že vlastně odešel do "vyhnanství" je vtipné. Nevím, ale Zelení bez Stropnického nejspíš pro leckoho teď budu volitelní. Uvidíme, jak to dopadne.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam