• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: Odkažu na toto o potřebě mít spojence KEDRIGERN.
    Vedení je zoufale pokrytecké, protože pořád mluví o týmové práci a diskuzi. Ale ne u nich, jich se to netýká. Oni nejsou a z podstaty svejch povah nikdy nebudou týmoví hráči, nemaj na to. Všichni s námi diskutujte a týmově dělejte co vám připravíme. My se ale nikomu zpovídat nebudeme a ohledně našich rozhodnutí žádná diskuze nebude.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Určitě to mohli udělat lépe. Ale celkově se naprosto nic nestalo. Jen poslanci žijí ve svém mikrosvětě naprosto malicherných sporů, kterými překrývají ty důležité.

Doslova nám vzniká vláda napojená na Rusko a mají čas řešit takovéto věci?

Krom toho to bude o osobních vztazích. Prostě třeba kolem mě se takové věci neděly. Předpokládám, že je to přístupem, kdy si furt nemusím něco poměřovat. Což je toxická kultura. A spousta lidí ji tam žije :(
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    KEDRIGERN: Z článku:

Pirátští zástupci dle zjištění Seznam Zpráv nabídli spolupráci ostatním opozičním klubům prostřednictvím místopředsedkyně Stojanové skutečně až poté, co byl jejich návrh nahrán do legislativního systému Poslanecké sněmovny. „Olze Richterové jsem osobně řekla, že tenhle postup nepovažuju za spolupráci,“ hodnotí postup Barbora Urbanová ze STAN.

Dyt tohle je úplně to stejný co teď udělal Hřib na magistrátu s dopravou. Úplně to stejný jak funguje vlna dovnitř strany. Něco si upečou a pak to předložej ostatním k podepsání bez diskuze. Amatérismus a egoismus. Právě proto všechny ve straně i mimo ni serou, že takhle fungují.
    KEDRIGERN
    KEDRIGERN --- ---
    EL_TOPO: Při přípravě něčeho mít kompletní návrh jedné strany je plus. Problém je, když:

- si chceš vše přivlastnit
    - když chceš prezentovat miliardu schůzek jako práci
    - když v tom návrhu jsou věci, co se nehodí

Matěj je však hysterka, co chce kopat do Pirátů. Namísto aby řekl: "Díky. Super vstup, ale něco chceme jinak, pojďme to řešit společně."
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    https://x.com/matej_hlavaty/status/1988202303568957724?s=20

Čtu to vlákno a vypadá to zas na dobrej bordel a nulovou komunikaci na všech stranách. To je ta novela královny chromých včel. Piráti ve sněmovně tvrdí že to rozeslali předsedům klubů a lidi ze Stanu že nic nedostali. Nevim co kdo pokazil na straně Stanu, ale že s nima nikdo osobně nejednal a postavil je až před hotovou věc k podepsání bych bral jako běžnou praxí našeho současného vedení. Tak takhle asi ne, přátelé.
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    „Sedli na lep Babišovi.“ Piráti a Starostové se hádají na sítích - Seznam Zprávy
    https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-politika-sedli-na-lep-babisovi-pirati-a-starostove-se-hadaji-na-sitich-292000
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    GAARQ: Kdo to tu nonstop minusuje a proč jako přestal mínusovat mně?? Dejte tomu někdo RO když jsou teď Piráti autoritativní strana kde se jiné názory než mají držitelé moci potlačují.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    GAARQ: on je to v podstatě jen jeden vytrvalý, ve většině případů :-) zase přispívá to k nějaké větší semknutosti zdejší party, který by se jinak možná o něco rozhádala a jejíž záměry a očekávání od Pirátů vlastně jsou taky docela rozmanitá...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    GAARQ: Já mu dal plus, ať je kosmos v rovnováze :D
    GAARQ
    GAARQ --- ---
    CAIDEL: ti místní mínuskovači jsou dobrá úderka, jako by byli placení od kusu #kecy
    CAIDEL
    CAIDEL --- ---
    EL_TOPO: Ano. Ne že bych věděl, jak přesně to má Praha, ale na spoustě jiných míst (/úřadů) jsou služební auta sdílená.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ve skutečnosti, v něčem jsme jako Piráti jedineční, ale málokdo z našich "voličů a příznivců" to tuší, protože se o tom už veřejně moc nemluví.... Ale se stejným mechanismem přitom mají problémy i větší odborníci:

(trochu jsem přemýšlel, že se zapojím do Ústavu pro duševně vysmáté, ale pak jsem si řekl, že to zas taková legrace není a tady je to k věci...)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    [XCHAOS @ Doprava v Praze]
    kdybych se chtěl nechat v Praze 6 napsat na kandidátku do komunálních voleb, tak bych si asi za svoje téma vzal podporu P+R parkovišť na vnějším okraji čtvrti, pro Středočechy, aby nemuseli zajíždět do naší čtvrti.

jeden velký projekt je, ale neuvěřitelně se vleče, takže by se to muselo nějak rozetnout na víc místech.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: myslíš Vídeň - předměstí... :-)
    NIEKT0
    NIEKT0 --- ---
    EL_TOPO: tam boli tiez... zmeny v poslednych rokoch, viz. predsednictvo https://lide.pirati.cz/regiony/238/
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Marek Soška z Fakt Brno je tendle sponzor ODS z roku 2020? Brno taky asi vedou dobří kádři.

Marek Šoška - Hlídač státu.
    https://www.hlidacstatu.cz/osoba/marek-soska-1
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    EL_TOPO: v nějakým článku jsem četl, že ho používají i jako kurýrní službu
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    HONCKA: Ok, tohle mně nějak nenapadlo. To se děje, že radní svoje auta půjčují?
    HONCKA
    HONCKA --- ---
    XCHAOS: myslel jsem to, že se využívá v rámci úřadu tj s ním jezdí i jiný úředníci v rámci potřeby
    MAKROUSEK
    MAKROUSEK --- ---
    HONCKA: Nebo jeho zena, nebo jeho deti.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam