KEDRIGERN: takže "megaztrát" je žádoucí koncept, jen to musí být peníze na něco jiného. No, já asi chápu, jak těch "moc peněz" myslíš, ale jak zdůvodníš zvyšování jízdného a současně miliardy na takovou formu kulturu, která bude fakticky cílit spíše jen na zlomek Pražanů? Ano, kultura je jiná kapitola, než doprava. Já neříkám úplně "ne", což o to. Akorát ten pocit, že na všechno je dost peněz, je záludný,
Když to říká ODS, mám z toho pocit "my máme málo peněz!" a především to říkají proto, že to chtějí slyšet jejich voliči (bez ohledu na realitu). Ale pokud budeme obhajovat např. zdražování MHD v situaci, kdy PID používá k dojíždění do Prahy snad asi jen 20% dojíždějících Středočechů, a současně požadovat miliardy na v zásadě reprezentační projekty... no prostě úplně nevím, jak těm lidem vysvětlit, že nejsou peníze jako peníze.
Přičemž samozřejmě, celou tu realitní bublinu smázne, jen když se toho v Praze bude dít opravdu hodně a bude existovat hodně důvodů, proč v Praze dlouhodobě, střednědobě nebo krátkodobě pobývat. Hřibova nemocnice i Jakubova filharmonie, to je to samé: je to snaha, aby v Praze byla nějaká ekonomika, třeba ekonomika kultury a služeb, když je jasné, že noclehárna pro dělníky fakt nejsme. A protože byty nejde stavět donekonečna, tak stavební firmy musí dostat i jiné typy zakázek. Atd. atd.
Pořád mi ale skok od mladistvého bojovníka proti trafikám za neformálního lobbyistu za miliardový projekt přijde... značný. Ale je pravda, že cyklostezky většina lidí (hlavně mimopražských) z různých důvodů nenávidí, zatímco monumentální stavba pro veřejnost tu už hodně dlouho nebyla. Jen varuju: každá éra v historii měla svůj Pakul :-)