popis | Zdravím,
Mám pár dotazu, možná malej problem, s návratem na NZ a tak bych se Vás chtěl zeptat a poprosit o Vaše rady a názory na to Budu moc vděčný za konstruktivní odpovedi a názory, které mi snad pomohou. (Odpovedi typu jsi debil a radši zůstaň doma, mi toho moc nevyřešej)
DÍKY. Takže:
Jako většina z Vás jsem odjel cca před rokem a pul na Zéland, vše v pohodě, pracoval jsem, cestoval, užíval. Díky praci na farmě jsem si mohl prodloužit svoje víza o 3 měsíce, což proběhlo v pohodě. Zhruba pár měsíců před odletem, jsem si zakoupil letenku, s tím že posledních pár týdnu bude vyloženě dovolená a cestování po Zélandu. Zakoupil jsem ji na datum, o kterém jsem se domníval, že ho mám i v pasu, jenomže jsem byl busy a nějak jsem to nepřekontroloval znovu. (Možná mi nebude veřit hehe) No zakoupil jsem si letenku o cca 2 měsíce déle po mém vypršení víz!!! Což jsem zjistil cca 2 týdny před odletem Ale do té doby probíhalo vše v klidu. Pak jsem tedy normálně odletel, na letišti mi nikdo k tomu neřekl ani slovo a ani se na mě nikdo zle nepodíval nebo tak…
Mám v plánu se na Zéland znovu vratit v průběhu pár měsíců.
Takže se Vás ptám jak to vidíte? Co mě čeká? A jak to řešit nebo neřešit?
Já vím, že je to má chyba, ale podle mého názoru nezavinená a nechtěná
Myslíte tedy, že když se tam vydam, tak mi na imigračním řeknou nashle pane, ale leťte domu, nepustíme Vás sem? Byl jste tady přes Vaše víza. Nebo si toho nikdo nevšimne a normálně projdu na turistická víza?
Máte s tím někdo z Vás zkušenost nebo Vaši kamarádi nebo někdo?
Za jakoukoliv odpověď nebo radu budu moc vděčný!!!
A taky jsem na Zélandu poznal jednu slečnu, za kterou se chci vrátit a taky bych měl možnost získat pracovní víza u jedný firmy. I třeba to by pomohlo. Nebo si udělat work permit na dálku a tím pádem by mě už nemohli dát na imigračním stopku?
Cokoliv Vás napadne tak prosím napište Štve mě, že jsem si takhle zavařil, ale stát se to muže každýmu…
Díky a hezky den přeju
Honza
|