KASUMI: hele korejci z nějakého záhadného důvodu nekombinujou kimčchi a gočudžank. Ta pasta chutná jinak, než ta z kimčchi, je hodně papriková a fermentovaná směrem do misa.
Ale na tý pastě fakt není nic těžkého navíc si to uděláš podle sebe.
GALE: hele kimčchi co se prodávají v ČR ve zdravých výživách jsou většinou hodně kyselý a hodně krotký. Nemléko pod linií Bacilli má veganský kimčchi, který jeteda podle mý receptury a přijde mi na veganský kimčchi dobrý, ale ještě nemají úplně vychytanou technologii promíchávání tuny hmoty, takže některé šarže jsou hodně paprikové, jiné mají víc řas a tak :-D Teď ho teda zrovna mají hodně prozrálé, ale ještě je dobré. Nová várka bude zhruba za měsíc.
Bacilli Kimchi BIO - Nemlékárna
https://eshop.nemleko.cz/bacilli/bacilli-kimchi-bio/