XCHAOS: Ja jsem treba poslednich X let dost na vazkach (a lituju, ze jsem nevstoupil k Piratum z nadseni v dobe jejich vzniku, to bych ted nemel co resit a musel se s tim nejak vyrovnat :D): Jsem malo konfliktni na to, abych nekam sel s vedomim toho, ze budu radikalni kridlo (pokud neco takoveho Pirati vubec maji :)). A jsem prilis pravicak, trosku konzerva, hodne technopesimista a technofob (to vyplyva z me zkusenosti se soucasnou Cinou mnohem vic, nez z cetby dystopicke scifi) a navic jsou pro mne dulezita divna temata jako treba pro-gun-owners politika... Takze porad vaham, vlastne Piratum fandim, vetsinou je volim, ale nejsem si jistej, zda by stali o to, abych zrovna ja delal tu politiku s nima. ;)
Jinak ja Dostala Piratum snadno odpustim - je to ucebnicovy priklad toho, jak muze byt dobry aktivista tragickym pokitikem. Kdyby to byl "jen" garant tematiky prav pacientu, byl by super. Nikdy nemel preskocit az na "stinoveho ministra" ale je jasny, ze on sam si to neuvedomi - takove lidi musis korigovat a je to hrozne tezky - a proste jste to neuhlidali, stane se, no. ;) Jen mne proste mrzi, ze proste v te lize, kterou Pirati nyni hraji, se uz takove chyby nepromiji. Protoze hrozne potrebujem, aby to Pirati uhrali uspesne...