• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    ALEFČeská pirátská strana - Pirátský přístav na Nyxu
    Piráti.czprosíme účastníky debaty, aby se zdrželi osobních útoků (alespoň na úrovni slušnějších klubů tady na NYXu)
    Veškerý trolling a flamewars patří do druhého klubu [ Piráti.cz (unofficial) ] zde bude smazán.
    Homepage - www.pirati.cz | toto je polooficiální odborný klub pro nyx-aktivní členy, kandidáty, příznivce a potenciální voliče - ne [ oficiální fórum ] | pokud hledáte na NYXu spíše obecnou diskuzi o autorském právu, zkuste [ Piráti nebo novodobí misionáři kultury? ] | pokud chcete obecně tlachat o nově vznikajících politických stranách a hnutích, zkuste [ Politické alternativy a jejich příznivci ] | pokud chcete Piráty obecně nemoderovaně poloodborně zdrbnout, jsou tu pro vás [ Piráti.cz (unofficial) ] | povolební priority [ 20 nejdůležitějších bodů pirátského programu ]

Automaticky detekované klikatelné hashtagy pro lepší organizaci obsahu jsou v tomto klubu vítány - příklady: #praha #volby #koalice #privacy #media apod.
    rozbalit záhlaví
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: toho trolla co to tady zaneřádí a pak se snaží zametat stopy :-)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    MORKANT: koho teda mám zabanovat?
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    EL_TOPO: Já už poslední dobou párkrat uvažoval o unbooku klubu, protože pro mě přestal být přínosný. Přišloby mi to škoda...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    MORKANT: $#@&+!;:*$#+-&.
    Modří vědí!
    MORKANT
    MORKANT --- ---
    EL_TOPO: Tvůj kryptický způsob vyjadřování tomu moc nepomáhá :)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: třeba byli Piráti od začátku navrženi tak, aby je někdo "uloupil"... to už je úděl vnitřní demokracie :-) Já nevidím všechno tak černě, bylo tam pár dalších jmen, které kdyby Piráty "uloupily", tak bych musel vystoupit... což jsem zatím neudělal. Podstatné je, že ta diskuze se tu úplně zvrhla.

Co s id ADAMIRA nevím, asi ho promažu a dostane ban, nevím. Ale takhle se nikam neposuneme.. nejde pořád řešit Ferjenčíka, ve volbách propadl, situace je zajímavá. Nový program není ve všem špatný, o tom bydlení se musí aspoň mluvit, když už s tím nejde nic teď hned dělat. Musí o tom lidi aspoň přemýšlet. Takže jediným program vnitrostranické opozice nesmí být jen "jak se zbavit těch čtyřech, co nám upirátili Piráty". Členů je tam daleko víc a ne všechno je to nějaké hlasující křoví...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Tady bohužel dost lidí netuší v jak bídném stavu některé věci jsou a pletou si kritiku konkrétních lidí kteří Piráty uloupili s útokem na Piráty jako takové.
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    EL_TOPO: tak já chci, aby promazali ty reakce na to, jak ses promazal, ale tohle je hrozné. Takhle Novou vlnu nikdy neporazíme, když budete takhle poškozovat dobré jméno tohohle klubu...
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    XCHAOS: Já se jako vždy promažu po čase, ale ať si pak zase někdo nestěžuje a nepřijde mu to strašně podezřelé :D
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    LEON_KOWALSKI: já právě přemýšlím, že tenhle flejm si zaslouží pohrozit použitím zbraně hromadného ničení. I když je možné, že by ta zbraň trucovala a natruc mlčela a netrollia. Je iluzí, že něco máme pod kontrolou, hmm.
    LEON_KOWALSKI
    LEON_KOWALSKI --- ---
    XCHAOS: Jestli okamžitě nedáte pokoj, tak zruším R/O pro DANYSEK!
    to by pak bylo ➡️ Nejdřív partyzáni vyhnali z lesa gestapo, pak gestapo vyhnalo z lesa partyzány, potom přišel moderátora a povolal Danýska a ten vyhnal z lesa všechny, včetně moderátora, zvěře, myslivce a lesních dělníků i traktorem a koňským povozem!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Smažte to, než vás smažou!
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    (moderatora není generické feminimum, ale generický překlep, zatím jsem gender nezměnil)
    XCHAOS
    XCHAOS --- ---
    Ty jo, nejdřív partyzáni vyhnali z lesa gestapo, pak gestapo vyhnalo z lesa partyzány a nakonec přijde moderátora a vyžene vás z lesa všechny!

Smažete to po sobě sami, nebo to mám smazat já? Jestli okamžitě nedáte pokoj, tak zruším R/O pro DANYSEK!
    EL_TOPO
    EL_TOPO --- ---
    ADAMIRA: Ano, mažu po sobě příspěvky. To je ve vysoké politice praxe, zejména na takovém minovém poli jakým je současné vedení Pirátů. Incel sračky, aha :D Ty vole lidi, když jste retardovaní trollové z nyxu, máte v hlavě dutinu vyplněnou kulturními válkami a nic o ničem nevíte, tak mlčte, ju? Píšu sem co je veřejné tajemství, a to že jsou Piráti od nástupu Nové vlny už dlouho v prdeli.
    Asi si četl dost špatně, protože jsem sem kvůli podobně otrávnému zmatenému crazy Frkovi třikrát psal, že není problém, že se do sněmovny dostaly samé ženy. Ale že tam teď převážili lidi kteří se věnují sociální problematice a chybí tam naprosto experti na jiná témata, bez kterých teď nepůjde čtyři roky dělat opoziční práce. Na experty po tom co Nová vlna prosrala krajské i evropské volby ani skoro nebudou peníze. To málo co bude vyžerou lidi jako Miky a poskoci Nové vlny spojení s jejími neúspěchy v minulém volebním období. Jediná šance na změnu bude když se nové holky ve sněmovně rychle zorientují, vezmou si moc a začnou věci dělat líp než ti co to vedli teď.
    Ale zbytečný to psát, ty jsi známý agresivní nyxí troll a ani tě to vůbec nezajímá.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: tak ještě jednou, zkus se soustředit ;)

Bez ohledu na to, kolik ultra originálních a vtipnejch hlášek o fetu, práškách nebo mIkYm napíšeš, nezmění to nic na faktu že smazáním svejch postů jsi nesmazal odpovědi na ně, dokážeš to pochopit?

A to nemluvim o tom, že je to sotva měsíc, co jsi sem ty incel sračky psal, takže si to všichni pamatujou.
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Úplně vidím jak se ten kokot snaží smazat cítí reakce na vlastní post :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    Lol to je nula :D
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: Wow, originální!!!! :)

Vítej na nyxu, i když po sobě ty sracky který sis vymyslel smažes tak reakce na ně tu zůstanou :)

Kriste to je idiot
    ADAMIRA
    ADAMIRA --- ---
    EL_TOPO: Někam si ty svoje lži zapisuj, ať pak nejsi za blbce ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam