QZUZKA: ano, přesně toto pan Bartoš ve videu (pod čarou) říká. říká, že pracovat na full time a k tomu tam u toho mít dítě je normál. A proto on tomu má přizpůsobený svůj kancl, má tam vlastně dětský koutek. V běžné firmě v běžném kanclu toto nejde. Pracovní stoly jsou tak namačkané, aby se tam vešlo co nejvíce zaměstnanců firmy. Pokud je tam níže zmiňovaný pes, tak leží pod stolem. A i pes může obtěžovat (např. alergie kolegů, či začne štěkat, když se mu někdo nelíbí a kolegové tudíž neslyší, kdo jim co říká v hovoru či v telefonu aj., toto si fakt nevymýšlím a to mi pes v kanceláři rozhodně nevadí).
Pokud to pan Bartoš myslel jinak, tak to prostě v tom videu nezvládl. Běžnej člověk to chápe přesně jako já - jsem lůzr, pracuju ve firmě, kam si sebou nemohu vzít své děti...., nemám tak velkou kancelář sám pro sebe jako pan Bartoš..., navíc nemám kancelář pro sebe a mé děti by v jedné kanceláři rušily mé kolegy..., dále jsem úplný lůzr neschopný, když pracuji, tam kde pracuji a je nás v kanceláři víc kolegů! Jsem lůzr neschopný, protože moje firma tohle neumožňuje. Případně třeba můj muž v korporátu - ten už vůbec nemá "svoji" kancelář, ten má jen "svoji" zásuvku na noťas, kam by asi tak dal dětský koutek s hračkama jako pan Bartoš? Nebo open space, kde je 10 lidí? Dětský koutek tam možná někam dají /nevím/, ale bere si snad do open space své děti?